Je kunt maar beter niet verrast zijn!!

Je kunt maar beter niet verrast zijn!!
Geschiedenis is heel belangrijk. Jammer dat de interesse hierin zo laag is.
Wees voorbereid, de geschiedenis leert ons dat er lange perioden van stabiliteit kunnen zijn, maar dat ze altijd eindigen.
Een goed begin is deze link Liberty quotes

woensdag 7 september 2011

Woensdag **Verdrag van Maastricht de prullebak in**ESM moeten we tegen houden!**

Hallo,

Nog wat berichten van vannacht.
De beurswaakhond van de VS gaat eindelijk onderzoek doen naar de handel en wandel van de ETF (Exchange Traded Funds) Daar vallen ook de grondstoffen en zo onder.http://www.zerohedge.com/news/first-hft-now-etfs-sec-slowly-wakes-its-porn-slumber Of ze op korte termijn iets doen is natuurlijk af te vragen maar goed ze zijn opeens wakker. Vorig week kwam al de melding van de SEC dat ze ook al gingen kijken naar het HFT (High frequency trading) van de banken. http://en.wikipedia.org/wiki/High-frequency_trading


En weer een gekke "flash crash" http://www.zerohedge.com/news/gold-flash en nog meer over de flashcrash die volgde op het nieuws dat Zwitserland de Frank koppelde aan de Euro http://traderdannorcini.blogspot.com/2011/09/central-banks-waging-war-on-gold-at.html lees maar eens goed. Vrije markt economie....Duh

Harvey is dit keer extra interessant. http://harveyorgan.blogspot.com/2011/09/roller-coaster-ride-for-silver-and.html Lees maar even goed door. Vooral de artikelen die hij heeft van GATA. Even in het kort China weet waar het Westen mee bezig is en ze zijn een inhaal slag aan het maken. Ik heb het over de geruchten van een nieuwe "Goud standaard" Terug naar "Bretton Woods"?

Nog meer geruchten over de elite die nu de democratie helemaal overboord gaat gooien http://www.economicpolicyjournal.com/2011/09/are-they-tanking-europe-on-purpose-to.html Ik weet niet of de Europeaan dit gaat pikken?  "The United States of Europe"??

Hier een blik op de goud en zilver beurzen, wat er mis is en hoe het werkt. Moeilijk maar wel leesbaar, maar zeker interessant http://news.silverseek.com/SilverSeek/1315318111.php

Nee hoor. Sinds gisteren hebben we geen problemen met de banken....(Grijns) http://www.zerohedge.com/news/imf-agrees-shove-head-deep-sand-will-lower-eurobank-capital-needs
Tja als het niet lukt dan veranderen we gewoon de regels...  Werkt altijd!

Lijstje met beste "dingen" Assets om te bezitten dit jaar http://www.creditwritedowns.com/2011/09/best-performing-asset-market.html

Dit is een hele leuke http://www.zerohedge.com/news/european-financial-system-finished-quotes

Zo verder met nieuws van vandaag.
Wereldheerschappij door de Banken kartels http://www.zerohedge.com/contributed/bailout-rebellion-germany

Het Duitse "Bundesverfassungsgericht" heeft net de hulp aan de rest van Europa goed gekeurd. http://www.zerohedge.com/news/german-court-rules-efsfbailouts-legal-hurdles-remain en hier http://www.welt.de/politik/deutschland/article13589733/Karlsruhe-weist-Klagen-der-Euro-Skeptiker-ab.html en hier http://www.spiegel.de/wirtschaft/soziales/0,1518,784826,00.html en deze http://www.volkskrant.nl/vk/nl/7264/Schuldencrisis/article/detail/2894100/2011/09/07/Duits-Hof-wijst-alle-klachten-over-noodhulp-eurolanden-af.dhtml en hier nog een http://www.telegraaf.nl/dft/nieuws_dft/10502155/__Duits_hof__hulp_aan_Eurolanden_wettig__.html en als laatste http://www.bloomberg.com/news/2011-09-07/german-euro-rescue-challenges-rejected-by-court.html
We zijn daarmee verder in de spiraal gekomen die ons naar een centraal aangestuurde economie stuurt. De elite gooit alle gemaakte afspraken die zijn genomen in het verleden zoals die in Maastricht overboord. Rechters blijken ook in Duitsland net zo corrupt te zijn als de rest van de heersende klasse en de bankiers lachen zich een breuk. En ook maar zonder het volk te raadplegen en door het onder druk zetten van de meelopers in de politiek word jouw pensioen en al het andere dat we hebben opgebouwd uitgeleend. Uitgeleend aan landen die dit nooit meer terug betalen. Die moeten met dit geld namelijk hun geldschieters (Bankiers) weer betalen. Zeg maar dag tegen het geld.
We kunnen dus nergens op vertrouwen en moeten het doen met de waanzin van de dag, die de politiek en bankiers en nu ook rechters weer verzinnen als reactie, op de dagelijkse gang van de beurzen en om hun droom van een Europese supermacht te behouden. Over 20 jaar zullen we zien hoe deze groepen door de geschiedenis worden beoordeeld, ben niet echt hoopvol voor een eervolle vermelding in de geschiedenis boeken.
Dit betekend dat ze verder kunnen gaan met hun plannen om de welvaart over Europa te verdelen. Wij kunnen daar alleen maar wat aan doen door te stemmen op partijen die tegen de Europese gedachte zijn.
Als je het niet erg vind dat een groot gedeelte van het geld dat in Nederland word verdiend naar hulp gaat aan Griekenland, Italiƫ, Spanje en Portugal dan moet je vooral op de normale partijen stemmen. Maar weten we al wat dit per jaar gaat kosten? Hebben ze dat al eens goed uitgerekend....jawel maar die cijfers krijgen we niet te zien. Omdat ze weten dat als het Nederlandse volk erachter komt, dat naast de al normale Europese bijdrage die al aanzienlijk is voor Nederland er gewoon een bedrag van ongeveer 20miljard extra naar het zuiden gestuurd moet gaan worden, dit zeker niet zal pikken. Dus we doen het gewoon beetje bij beetje en zo zullen we zonder dat het plebs het merkt de grote Europese natte droom werkelijkheid maken. Aangestuurd door de grote banken. Voor Duitsland zal de rekening ongeveer 80 miljard per jaar zijn. We kunnen alleen maar hopen dat de politiek bang voor de verkiezingen waar ze misschien wel afgestraft kunnen worden wat kritischer word, en wat meer tegenstand gaat geven aan de regeringen. En deze getallen zijn alleen maar geldig als Frankrijk zijn AAA status behoud.
Ik kan me nog herinneren dat er werd gezegd dat we nooit landen zouden moeten redden! Hahaha wat zijn wij er erin getuind zeg. Wij het volk voor de zoveelste keer belazerd door megalomane mensen en hun voetvolk.
We hebben een keer mogen stemmen over de grondwet.  Daarna hebben ze ons het referendum ontnomen omdat we niet mee willen doen. En is het verdrag van Lissabon als nieuwe grondwet  gemaakt waar eigenlijk niets in veranderd is http://nl.wikipedia.org/wiki/Verdrag_van_Lissabon . Nu kieperen ze het verdrag van Maastricht overboord. Wat gaat er gebeuren als het Europese volk door krijgt dat de Democratie al 10 jaar niet meer bestaat?
Let maar op als we niets doen dan gaan onze kleinkinderen dit verder afbetalen! En ook hun kleinkinderen.  En dat voor een gezamenlijke munt...is erg duur....

Duitse parlement weer blij http://www.spiegel.de/politik/deutschland/0,1518,784847,00.html Met Duitsland en ook hier in Nederland gaat het goed http://www.telegraaf.nl/dft/10494594/__Concurrentiekracht_Nederland_neemt_toe__.html?p=4,1 Dus de bobo's zullen wel denken dat ze iets goed doen. Dus we gaan lekker verder Europa.

De dagelijkse knipsels van GoldCore http://www.zerohedge.com/news/gold-falls-2-minutes-asian-trade-%E2%80%93-global-currency-wars-resume-and-markets-digest-german-decisi goed lezen!!

En hier een stukje bezinning. http://www.zerohedge.com/contributed/when-time-comes-will-we-be-able-forgive probeer ook even de commentaren te lezen zijn zeer goed en divers. Zo kom je ook via via grote mensen tegen uit het verleden waar we te weinig van horen een mooi voorbeeld http://en.wikipedia.org/wiki/Omar_Khayy%C3%A1m Grote man die wat meer aandacht moet krijgen ook bij ons in het westen.

De agenda van vandaag (plaats ik normaal niet maar er staat goede uitleg bij dus dit keer wel) http://www.zerohedge.com/news/todays-economic-data-docket-jolts-beige-book-fed-speeches

Het goud fonds geeft korting?? http://edegrootinsights.blogspot.com/2011/09/growing-discount-of-paper-gold.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+EricDeGrootsInsights+%28Eric+De+Groot%27s+Insights%29

Zo voor de liefhebbers van Euro propaganda http://euobserver.com/7/113493 LOL wat een onzin verhaal.

Must read!! http://www.zerohedge.com/news/tullett-prebon-ceo-latest-entrant-rapidly-growing-anti-keynesian-bandwagon

Een even echt financieel stukje. Voor de liefhebbers http://www.zerohedge.com/news/latest-observations-stocks-vs-credit

LOL Europa problemen ...opgelost http://www.zerohedge.com/news/meanwhile-everything-fixed-europe

Zo... kijk het kan wel! Als we maar willen! Allemaal voor de rechter!! http://www.iol.co.za/business/international/iceland-tries-ex-premier-over-collapse-1.1132445

Zo...Kijk het kan wel! Als we maar willen! Allemaal voor de rechter!! (deel II) http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2668/Buitenland/article/detail/2894561/2011/09/07/Opnieuw-aangifte-tegen-Zorreguieta-om-verdwijningen.dhtml Viezerik! En gelijk ook de rest.

HEEL BELANGRIJK! Stuur de link hieronder door naar vrienden en kennissen.
Filmpje! http://www.spiegel.de/wirtschaft/soziales/0,1518,784869,00.html het ESM (Europese Stabiliteits pact) word in het kort even uitgelegd. En het word dus ook direct duidelijk waarom we dit niet moeten willen.  Als dit door gaat kun je echt fluiten naar je geld. Van een kale kip kun je niet plukken dus nu weten we waarom de zuidelijke Europese staten dit wel een leuk verdrag vinden!!! Kunnen we de mensen die dit bedacht hebben niet voor de rechter dagen. Dit is gewoon crimineel.
Het artikel zelf is een aanval op het filmpje en probeert het als propaganda weg te zetten. Het grappige is dat je het dus kunt omdraaien. Ook hebben de Euro sceptici tot nu toe vooral gelijk gekregen en zou je dus blij moeten zijn dat we dit nu een keer op tijd uitgelegd krijgen!!

Tot later vanavond. (Er is nog veel meer vandaag) LOL

Geen opmerkingen:

Een reactie posten