Je kunt maar beter niet verrast zijn!!

Je kunt maar beter niet verrast zijn!!
Geschiedenis is heel belangrijk. Jammer dat de interesse hierin zo laag is.
Wees voorbereid, de geschiedenis leert ons dat er lange perioden van stabiliteit kunnen zijn, maar dat ze altijd eindigen.
Een goed begin is deze link Liberty quotes

zondag 24 april 2011

Zondag heel laat. 24-04-2011

Hallo,

Het is al laat maar las iets wat ik jullie niet wil onthouden, http://enenews.com/daily-radioactive-release-from-fukushima-is-150-times-higher-than-previously-announced-154-trillion-becquerels-released-everyday
 dat betekend dat we gewoon zijn belazerd al die tijd. Dit word nu bekend gemaakt omdat het nu met Pasen is en het niet in het nieuws zal komen ook omdat de aandacht al verslapt is en we allang weer bezig zijn met andere zaken.

Als de Japanse regering al op deze manier bezig is wat kunnen we dan van onze Joods/Christelijke (cultuur) regering verwachten...Ik ben heel bang dat we zo ongelofelijk belazerd worden. En onder hem excuus dat we, in onze democratische cultuur hiervoor gekozen hebben en dus zelf schuld zijn, het zonder glijmiddel toegediend gaan krijgen. Daar word ik af en toe heel moe van.

Het feit dat ik op mijn werk maar ook gewoon in mijn sociale leven zo veel mensen tegenkom die zo in de goede intenties van onze elite geloofd is een teken dat deze strijd nog heel lang gaat duren. Ook is dit gelijk het teken dat het nog steeds goed is om in goud en zilver te investeren. Tot dat het volk ervan overtuigd is dat hun pensioen een farce is en de staat en Europa (en het hele westen) failliet is zal het nog wel even duren voordat de vuisten omhoog gaan en de roep om actie zal klinken. Ik heb collega's die nog steeds denken dat Griekenland zijn schulden zal terug betalen. Ook over IJsland moet ik niet beginnen, die laten gewoon de EU niet in...Dit zijn intelligente mensen, die goed zijn in hun werk en ook heel gezellig en correct met hun collega's. Maar hun vertrouwen in de politiek is ongelofelijk groot en jammer genoeg zien zij het door hun bekrompenheid niet het algehele plaatje. Dit zijn vooral mensen die, omdat zij hun werk goed doen denken dat andere mensen dat ook doen. Ook dat andere mensen niet corrupt zullen zijn omdat zij dat niet zijn. Dit zijn mensen die vooral westers nieuws tot zich nemen en dan wel het gangbare spul. Ook zijn dit mensen die geen interesse hebben in andere vak gebieden en zich helemaal focussen op hun vakgebied. Deze mensen hebben geen kritische vragen hebben voor andere beroepen. Deze mensen vinden ook dat de Monarchie gewoon goed is en vooral leuk. Deze mensen vinden kunnen zich niet indenken dat wij gewoon niet anders zijn als een iets beter bestuurde bananen republiek. Deze mensen vinden de Euro fantastisch en denken dat we veel armer waren als we nog de Gulden hadden.  Deze mensen noemen wij de "Schapen". Deze mensen geloofd zonder meer dat de politiek niet door de conglomeraten en globalisme word gestuurd. Deze schapen denken dat de leider zonder meer het beste voor hun uit de situatie zal halen.........................hik
Wat is er zo erg aan kritisch zijn en het niet mee eens zijn? Waarom willen Nederlandse Politici zo graag internationaal meespelen? Waarom bezuinigd men op defensie als met zo graag internationaal meespeelt? Waarom doet men zo moeilijk over softdrugs als men ook accijns kan heffen? Waarom is men zo makkelijk met alcohol? Waarom moet men stoppen met roken? Waarom moet men zich zo met elkaar bemoeien? Waarom bouwt de politiek atoomenergie centrales? Waarom betaal ik rente? Waarom heeft men een centrale bank? Wat is de Euro nou echt waard? Wat geeft mijn pensioen nu waardevastheid? Wat voor stabiliteit geeft de EU? Wat is nu het voordeel van een multiculti samenleving? Wat gebeurd er met Belgi�? .......hik.
Zomaar een gedachte ketting van mij op dit late uur en met een lading rum achter de kiezen.

 Koop goud en zilver!!

Welterusten.

Dit is ook leuk http://www.zerohedge.com/article/one-angry-rant

Geen opmerkingen:

Een reactie posten