Je kunt maar beter niet verrast zijn!!

Je kunt maar beter niet verrast zijn!!
Geschiedenis is heel belangrijk. Jammer dat de interesse hierin zo laag is.
Wees voorbereid, de geschiedenis leert ons dat er lange perioden van stabiliteit kunnen zijn, maar dat ze altijd eindigen.
Een goed begin is deze link Liberty quotes

vrijdag 20 april 2012

Vrijdag

Hallo,

Kon het gisteren toch niet laten en hier eerst nog een paar artikeltjes van gisteravond.

En dan hebben we zomaar een inmiddels al oude Eurofan in de krant http://www.telegraaf.nl/binnenland/11950038/___Probleem_NL_slap_aftreksel___.html Snap goed wat hij tussen de regels eigenlijk zegt....We moeten blijkbaar niet zeuren en gewoon zonder gezeik een groot gedeelte van onze welvaart inleveren. Het begint er steeds meer op te lijken dat ze dit allemaal hebben geplant. Want eigenlijk zou je inmiddels naar 4 jaar Crisis wel verwachten dat die oude "leiders" wel eens een keer hun excuus zouden maken voor slechte prestaties en beslissingen van destijds.

Twee van mijn favorieten Nigel Farage en Gerald Celente staan bij KWN klaar om naar te luisteren. Beide interviews zijn echte aanraders http://kingworldnews.com/kingworldnews/Broadcast/Broadcast.html

Ook de VS nu boos op Rating bureau http://www.zerohedge.com/news/porn-addicts-formerly-known-sec-take-their-vendetta-egan-jones-next-level  Dit is dus wat er gebeurd als je de waarheid zegt.

Geheimen van Goud.
Artikelen en verhalen die door de "Grote gevestigde media" bestempeld worden als "samenzweringstheorie" vind ik het leukst. Mijn hobby en passie. Dit is een hele mooie met een paar mooie links naar achtergronden en meer informatie http://www.roadtoroota.com/public/181.cfm?awt_l=BJBrQ&awt_m=3YV0wqutRpAZ85B Een echte aanrader.


Zeer interessant artikel over dividend en aandelen http://www.rickackerman.com/2012/04/dividend-mania-meets-farrells-rule-7/

Het kan vandaag niet op weer echt een aanrader http://www.zerohedge.com/news/risk-hot-inflation jammer dat we deel twee nog niet mogen lezen...maar dat komt nog wel.

 Schuld VS groter als Eurozone + VK http://www.wealthwire.com/news/economy/3036?r=1

--------
Zo vrijdag: We duiken weer vol goede moed het nieuws in!




Vooral dit zinnetje is natuurlijk weer smeuïg (we wisten het al maar toch leuk dat er weer op gewezen word):
Centrale banken in zwakke eurolanden mogen tegenwoordig geld uitlenen tegen onderpand dat de kwaliteitstoets van de ECB niet kan doorstaan.”

En onze volgende “graaier” staat alweer te trappelen om zijn vertrekregeling in werking te zetten http://www.nrc.nl/nieuws/2012/04/19/directeur-wereldomroep-kan-met-meer-dan-miljoen-euro-vertrekken/

Dhr Knot was gisteren blijkbaar overal aan het praten (brandjes blussen?) in dit artikel zegt hij dat het IMF ons allemaal komt redden http://www.telegraaf.nl/dft/11952224/__Knot__IMF_zal_crisis_blussen__.html
Daar hebben we natuurlijk allemaal het volste vertrouwen in…..hahahaha fail!!

De schijn op houden dat bonussen en vergoedingen omlaag gaan voor onze topmannen en vrouwen http://www.telegraaf.nl/dft/nieuws_dft/11949195/__Verlagingbonussen_is_wassen_neus__.html  Ach we weten heus wel dat we belazerd worden…de groot graaiers (en ook de kleintjes) staan allemaal allang op lijsten…LoL

Dit gaat misschien weer een beetje de goede kant op.  We willen geen Schengen akkoord! http://www.spiegel.de/politik/deutschland/0,1518,828655,00.html



Zo, even een weer woord naar Zerohedge en andere sceptici http://www.businessinsider.com/the-initial-jobless-claims-conspiracy-theory-2012-4

Pensioen commentaar. http://www.telegraaf.nl/dft/goeroes/willemokkerse/11953994/__Prestigestrijd__.html redelijk stuk! . Maar ik blijf het heel gek vinden met onze geschiedenis in het achterhoofd dat we op deze manier (moeten) sparen voor ons pensioen. We hebben een geschiedenis van oorlog en economische dips.  Ook hebben we last van Inflatie en andere zaken die onze pensioenen bedreigen. Ja dan kun je zeggen hoe dan anders…Nou ten eerste stoppen met die gevaarlijke obligaties ook van landen als Nederland en Duitsland. Ook die zijn niet veilig. Zeker niet nu de toekomst van de hele Eurozone op de schouders van een paar landen rust. Ik weet het ook niet hoe het verder moet. Maar ik zou wel meer in goud en andere edelmetalen beleggen. Ook al zou er een enorme dip komen in de edelmetalen ze zijn altijd wat waard. En volgens mij zijn ze zeker niet 0gevaarlijker als aandelen of obligaties. Je verdient er in sommige momenten maar weinig op (de laatste 10+jaren wel heel goed). Maar als kapitaal basis is er volgens mij niets beters. De toekomst zal bewijs leveren en oordelen.

De inflatie/deflatie discussie zal nog wel even door blijven gaan. Hier een bijdrage op de discussie van Hans de Geus http://www.rtl.nl/components/financien/rtlz/redactie/column/degeus/2012/articles/waar-blijft-toch-die-beloofde-inflatie.xml  Ik heb inmiddels een heleboel artikelen geplaatst over dit onder werp en toevallig gisteren een heleboel artikelen over deze discussie. Daarom zal Hans ook nu met deze column komen. Maar hij heeft natuurlijk gedeeltelijk wel gelijk zeker de journalisten moeten veel meer vragen en oprakelen. Want het is zeker een hele interessante discussie.
Maar wat natuurlijk niet vergeten moet worden is het spel nog niet gespeeld is. En wie er nu gelijk krijgt kunnen we pas over een jaar of 10 echt zeggen. Deze prachtige crisis is nog lang niet over en naar mijn inschatting gaat het grote geld drukken nog beginnen. Wat de Geus natuurlijk niet moet vergeten is dat de landen waar de productie van de wereld op dit moment word bedreven zeker wel last hebben van inflatie. Dus het is zeker niet zo dat er geen inflatie is! Alleen in de Eurozone en het Westen in het algemeen hebben we er nog niet zoveel last van.
Wat nog een punt is waarmee de Hoogleraren nu worstelen is de digitale revolutie. Hoe lang duurt het voordat digitaal gecreëerd geld tot in de echte economie is beland? Wanneer gaat digitaal geld voor inflatie zorgen dat is iets nieuws en ik denk dat dat langer duurt…Dus moeten we ook nog even wachten op de verhoogde inflatie.
Het blijft een hele interessante discussie!


Het geheim van de verloren ziel http://climategate.nl/2012/04/20/ad-koppejan-en-het-geheim-van-de-verloren-ziel/ goed stukje. Ik geloof niet in een god of wat dan ook. Maar de 10 geboden en nog een aantal zaken in die richting zijn voor mij gewoon hele normale normen en waarden waaraan we ons dienen te houden. Hebben over het algemeen voor mij ook geen religieuze waarden maar zijn gewoon heel universeel. Ook ben ik met het artikel eens dat de traditionelere invulling van scholing en opleiding naar mijn inzien meer waarde heeft voor onze samenleving als de huidige.





Tot later

donderdag 19 april 2012

Donderdag

Hallo,


Zoals we ook al bij Harvey konden lezen is er weer een heleboel zilver verdwenen http://www.silverdoctors.com/3-1-m-ounces-of-silver-withdrawn-from-brinks-tuesday-jpm-reports-paper-deposit-as-silver/

Zilver en goud tegenover normaal waardeloos geld http://blog.milesfranklin.com/?p=2899









Gelukkig is alles goed gegaan met de Spaanse Obligatieveiling. http://www.rtl.nl/components/financien/rtlz/nieuws/2012/16/spaanse-obligatieveiling-loopt-gesmeerd.xml  niets aan de hand we hebben geen crisis! Doorlopen alstublieft er is hier niets te zien!! Hier een andere mening http://www.zerohedge.com/news/spanish-auction-fail-10y-yield-highest-5-months en nog wat meer commentaar uit de markt http://www.zerohedge.com/news/wall-street-response-spanish-french-and-german-auctions

Er worden prachtige apparaten ontwikkeld om CO2 op te vangen http://wattsupwiththat.com/2012/04/18/carbon-capture-and-storage-we-still-dont-know-when-ccs-technologies-will-be-technically-proven-at-full-scale/ als ze hiermee doorgaan zal voedsel heel duur en schaars gaan worden.

Nog een mooie analyse over Europa http://english.caixin.com/2012-04-18/100381586.html

Langzaam begint de wereld wakker te worden http://www.spiegel.de/politik/ausland/0,1518,828497,00.html  Want dit gebeurd nu nog in Jemen maar waar binnenkort nog meer?

Europa bezig met reclame campagne in Griekenland http://euobserver.com/19/115934

De druk staat erop in Nederland http://www.zerohedge.com/contributed/2012-16-18/pressure (Nederlandse bijdrage, altijd leuk)




Wel grappig dat ze nog dingen proberen te redden of te verbeteren http://www.nuzakelijk.nl/economie/2791149/hedgefondsen-en-speculanten-aangepakt-.html  Hellaas de zaken die er echt toe doen…laat men liggen.


Zeer slechte cijfers uit de VS. Hier de uitkeringsaanvragen die maar licht verbeterden ten opzichte van de vorige keer http://www.zerohedge.com/news/inital-claims-soar-again-ninth-consecutive-miss-expectations-row-bls-back-propaganda-school dit cijfer zal volgende week wel bijgesteld worden net zo als ze het vorige cijfer flink opgehoogd hebben. Zodat de corupte media tenminste kon melden dat er 2000 minder aanvragen waren als vorige week. Hoe belazer je de boel!
En hier de rest zoals huizen en de bedrijvigheid Philadelphia   http://www.zerohedge.com/news/economic-miss-trifecta

Net op RTLz van 17:30 kwamen ze met de melding dat de AFM waarschuwt voor beleggen in goud! Vooral voor bedrijfjes die zeggen dat ze het ook voor je opslaan. Daar hebben ze wel gelijk in. Zorg er altijd voor dat je je goud of zilver over ander edelmetaal zelf opbergt. http://www.afm.nl/nl/professionals/afm-actueel/nieuws/2012/april/beleggingen-edelmetaal.aspx  en http://www.afm.nl/nl/professionals/afm-actueel/nieuws/2012/april/lod-benelux-goud.aspx  
Als er vraag naar is kan ik een aantal sites aanraden die netjes je bestelling afhandelen.
Dit betekend gelukkig dus dat er steeds meer Nederlanders investeren in goud en zilver. Dit is dus eigenlijk heel goed nieuws. En het verbaast me eigenlijk dat de AFM het niet helemaal afraad. 
Maar laat je niet afhouden van het kopen. De koersen zijn de laatste jaren erg volatiel maar het blijft goedkoop. Beide zijn schaars en er zijn een boel kopers. De prijzen worden bewust laag gehouden op de papier markten en daar kunnen de liefhebbers van het echte spul van profiteren. Alleen goed bedenken dat de prijs enorm op en neer gaat dus als je daar niet tegen kan dan moet je het maar niet doen. Dit gaat om overleven en niet meer om hoeveel euro's je ervoor betaald.



Ik ben moe....kap er mee voor vandaag! De beurs iriteerde me vandaag. De afgelopen tijd hebben we enorme op en neer bewegingen gezien door obligatieveilingen die eigenlijk niet zo belangrijk waren. Vandaag dan eindelijk een veiling van langlopende leningen en men was blij met een eigenlijk slecht cijfer. Het leek vandaag wel of de Centrale Bank op de beurs aan het ingrijpen was...het mocht blijkbaar niet omlaag. Terwijl ik dat juist verwachte. Maar goed blijkbaar waren er genoeg investeerders die de toekomst als een zonnetje zien.

Tot later

woensdag 18 april 2012

Woensdag

Hallo,

De grote banken zijn inmiddels veel groter...http://www.washingtonsblog.com/2012/04/giant-banks-now-15-bigger-than-when-dodd-frank-financial-reform-law-was-passed.html Bij ons ook Friesland bank laatst door de Rabobank ingelijfd...

Ontbijt met Harvey http://harveyorgan.blogspot.com/2012/04/french-electionsthe-faulty-retail-sales.html  Staan toch weer een aantal artikelen in die ik niet heb gevonden….Dus even doorheen gaan!!


Hier een zeer goed tweeluik. Over de psyche van onze politici, bankiers en andere bestuurders (Vestia)  http://www.zerohedge.com/news/guest-post-ascendence-sociopaths-us-governance en deel twee http://www.zerohedge.com/news/doug-casey-sociopathy-running-us-part-two   Wel voor de liefhebber maar zeer goed. Echte aanraders!





Egypte aan de vooravond van een Islamrevolutie http://www.spiegel.de/politik/ausland/0,1518,828197,00.html



Het is al een tijdje rustig rond Griekenland, maar achter de schermen vind je nog genoeg nieuws over wat onze leiders allemaal verzinnen en zouden willen, en wat er niet gaat lukken of al is mis gegaan. http://hat4uk.wordpress.com/2012/04/18/greek-election-sensation-what-the-voters-werent-told-but-just-found-out/


Leuk, het CPB vind onderzoek Lombard maar niets http://www.rtl.nl/components/financien/rtlz/nieuws/2012/16/cpb_gebreken-in-gulden_onderzoek-pvv.xml  Altijd leuk dat het CPB dat ons al jaren lang de meeste cijfertjes voorschotelt en zeker ook niet altijd het leidend licht is. Hier nog een andere bron http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Economie/336385/CPB-kraakt-PVVonderzoek-naar-terugkeer-gulden.htm    De formules die het CPB gebruikt voor hun cijfers ben ik het niet altijd mee eens. En ook hun conclusies niet. Ze doen het zeker niet slechter als de andere bureaus in andere landen. Maar ze blijven een instantie die voor de politiek werkt en daar word zeker gebruik van gemaakt.









De kosten van het “Redden” van Griekenland http://www.zerohedge.com/news/true-cost-greek-bailout-emerges  We zijn dus gewoon weer enorm genaaid door onze leiders…
Oh ja bijna vergeten, Portugal wil ook graag nog wat hulp http://www.rtl.nl/components/financien/rtlz/nieuws/2012/16/portugal-mogelijk-genoodzaakt-extra-hulp-te-vragen-media-dowjones1104863.xml  Zoals we al zeiden een tijdje terug. Hoe harder ze roepen dat het niet nodig is… Het is wel grappig sorry treurig dat we het al kunnen voorspellen. Later die dag kwam deze nog http://www.telegraaf.nl/dft/nieuws_dft/11941019/__Griekse_steun_bedraagt_33.600_euro_per_Griek__.html vooral leuk door de commentaren. LoL


Europese commissie wil graag dat we de grenzen open gooien voor Roemenen en Bulgaren, maar gelukkig zijn we niet het enige land dat eigenlijk niet wil http://www.rtl.nl/components/financien/rtlz/nieuws/2012/16/nederland-moet-arbeidsmarkt-volledig-openen.xml

Waarom we worden belazerd met ons financiële systeem http://www.rickackerman.com/2012/04/why-the-global-banking-system-is-a-scam/  


Een hele korte maar denk ik zeer goede analyse van zilver http://www.321gold.com/editorials/moriarty/moriarty041712.html Je kunt de premiums op het Sprott zilver fonds elke dag bij Harvey zijn blog lezen. Ik plaats deze meestal als mijn ontbijt met Harvey. Dus wie weet we kunnen deze theorie waarschijnlijk heel snel toetsen. Dus voor wie nog wat wil kopen...misschien maar snel doen. Of wachten op de volgende dip...want die gaat wel komen, Ik zie de bankiers nog niet opgeven. Maar of we dan ook deze lage prijs weer krijgen dat moet dan nog maar blijken.

Hier nog een zeer goed artikel van Mark Grant over de obligatieveiling van morgen http://www.zerohedge.com/news/quick-reminder-ahead-tomorrows-spain-debt-auction 
 Ik verwacht dat de ECB achter de schermen ingrijpt en dat daardoor alles met een sisser afloopt. Maar je weet maar nooit.

 En dan ook nog een filmpje uit het Europees Parlement waar Nigel Farrage weer het woord neemt http://aucanary.blogspot.com/2012/04/nigel-farage-euro-break-up-just.html Hij is weer heel goed!


Barroso moet ook nog wat zeggen http://www.telegraaf.nl/dft/nieuws_dft/11941664/__Barroso_hekelt_gebrek_solidariteit_in_EU__.html hahaha We moeten niet zeuren volgens de beste man. Deze meneer heeft ook het vooruitzicht op een riant pensioen dat zo groot is dat het wel een stootje kan hebben. Hij beseft niet dat dat voor het plebs niet geld. Wat gaat er gebeuren? Als het volk door krijgt dat het gewoon op is of nog maar heel weinig waard is?

En dan ook nog een grafiek van de Italiaanse "Bad Loans" http://www.zerohedge.com/news/italian-bad-loans-surge-highest-2000-foreign-deposits-plunge

De column van een boos iemand http://www.bullionbullscanada.com/canadian-commentary/25367-time-to-confront-central-bank-liars

Wees maar bang voor de Tovenaar http://pragcap.com/in-case-you-thought-the-wizard-understood-his-machine

Grote banken hebben het toch weer voor elkaar http://edegrootinsights.blogspot.com/2012/04/us-bows-to-wall-street-on-derivatives.html

Tja dit keer is echt anders...http://www.zerohedge.com/news/sf-fed-time-it-really-different Wel goed dat eindelijk iemand van het establishment er zo openlijk over spreekt.

Tot later

dinsdag 17 april 2012

Dinsdag

Hallo,

Nog wat artikeltjes van gisteravond tussen de artikeltjes van vandaag. http://www.zerohedge.com/news/time-lapse-video-origins-globalization

Ontbijt (koffie) met Harvey http://harveyorgan.blogspot.com/2012/04/spanish-yields.html  en als jullie toch op zijn blog zijn lees gelijk even de weekend editie. http://harveyorgan.blogspot.com/2012/04/spain-credit-default-swaps.html

Dit is grappig, het land met eigenlijk de meeste schulden gaat nog meer lenen om de Eurozone via het IMF te steunen http://www.rtl.nl/components/financien/rtlz/nieuws/2012/16/japan-finmin_japan-verschaft-60-miljard-aan-het-imf-dowjones1103234.xml



Dit is een zeer leuk filmpje http://www.zerohedge.com/news/ignorance-bls niet lang minuutje of 5.


Dit een zeer interessant artikel over de geschiedenis van “Globalization” http://www.zerohedge.com/news/time-lapse-video-origins-globalization


Beurzen blij met obligatie verkoop Spanje http://www.telegraaf.nl/dft/nieuws_dft/11927405/__Spaanse_rente_loopt_terug__.html  Helaas zijn het eigenlijk allemaal korte leningen waarvoor de banken geld hebben kunnen lenen van de ECB…Dat de 10 jaars rente ook wat lager eindigde is wel weer krom. Maar de ECB zal daar wel wat in hebben lopen roeren.


India probeert goud in te dammen http://www.zerohedge.com/news/gold-sliding-central-banker-script-first-india-cuts-rates-next-tries-talk-down-gold  Maar ja dat gaat je niet lukken door dit soort moderne economische trucs toe te passen. Onder druk van de grote Centrale Banken en vooral de BIS http://www.bis.org/  proberen ze de wereld populatie van de edelmetalen weg te houden. Toch gek met de inflatie die daar in India al is gaan ze ook nog de rente naar beneden schroeven? Dus word het nog beter om juist goud en zilver te kopen. Volgens mij trekt Zerohedge een keer de verkeerde conclusie.  Eens kijken deze week of het gaat werken….Maar het geeft ons weer een mooi moment om in te kopen

Zo vandaag is de beurs in Amsterdam en ook de rest van Europa weer een flink in de plus gesloten http://www.rtl.nl/components/financien/rtlz/nieuws/2012/16/aex-dinsdag.xml het is wel lachen dat ze dit vooral baseren op de korte leningen van Spanje.  http://www.zerohedge.com/news/best-day-5-months-europe-soars-second-bill-issuance-catalyst-one-week 

Goud? http://www.telegraaf.nl/dft/goeroes/olehansen/11928229/__Gaat_goud_dit_jaar_naar_2000_dollar___.html

De Column van Charles http://www.oftwominds.com/blogapril12/middle-class-doomed4-12.html
En die van gisteren http://www.oftwominds.com/blogapril12/when-does-charade-end4-12.html

Voor als er niets op TV is http://sgtreport.com/2012/04/must-watch-trance-formation-a-film-by-maxwell-igan/

Het gaat Italië ook niet lukken http://www.zerohedge.com/contributed/2012-16-17/we-assured-clients-two-years-ago-italys-riding-broken-promise-express-restruc  en nog meer daarover http://www.zerohedge.com/news/delays-begin-italy-pushes-back-balanced-budget-target-one-year

Argentinië wil niet betalen http://www.zerohedge.com/news/repsol-demands-105-billion-argentina-here-argentinas-counteroffer

Tot later

maandag 16 april 2012

Maandag

Hallo,

Sorry mensen het was een druk weekend. Ik wel een paar dingetjes gelezen maar een blog zat er niet in...* zo leest het een beetje als een verloren weekend LoL

Vandaag ook niet veel gelezen maar goed er zijn soms ook andere zaken te doen...

Dit viel me op! http://www.rtl.nl/components/financien/rtlz/nieuws/2012/16/italianen-verschepen-goud-naar-zwitserland.xml en http://www.zerohedge.com/news/least-one-italian-export-soaring-gold

Het gaat slecht met Argentinië http://www.zerohedge.com/news/argentina-default-risk-surges-ypf-nationalization-cds-approach-1000-bps en ze gaan zelfs bedrijven nationaliseren http://www.zerohedge.com/news/nationalizations-begin-argentina-takes-over-oil-and-gas-producer-ypf

Hoe het allemaal in elkaar zit en werkt http://www.washingtonsblog.com/2012/04/trillions-to-the-99-ellen-brown-explains-monetary-credit-reform.html

Korte duidelijke film over ons financiële systeem. Lekker snel! http://www.zerohedge.com/news/implications-failed-monetary-system

  Welterusten

Vrijdag

Hallo,

Dit is een kort maar heel interessant artikeltje. Goed lezen! http://www.zerohedge.com/news/cashin-gartman-diocletians-lessons-central-planning  Voor wat meer achtergrond http://en.wikipedia.org/wiki/Diocletian   En zo zie je maar dat er eigenlijk niets geks aan de hand is op dit moment. De geschiedenis herhaalt zich keer op keer. Alleen zijn we nu eerst een tijdje "lijfeigenen" maar dan wel met een iPad.

Hier nog een aantal verontrustende berichten over China http://www.zerohedge.com/news/glimpse-what-really-happening-china en India http://www.cnbc.com/id/47025801
Hier een artikel dat op al het bovenstaande nog even in gaat http://www.philstockworld.com/2012/04/12/thursday-fakery-indias-industrial-output-revised-down-83/
Let wel dat  de berichten uit China net zo goed fake kunnen zijn. Het blijft een gesloten land waar we maar weinig vanaf weten. En wat weten wij nu eigenlijk van onze eigen economie en regering...

Nog een mooi artikel over onze "Digitale" toekomst van geld http://www.zerohedge.com/news/guest-post-%E2%80%9Cdigital-future%E2%80%9D-just-another-phrase-keeping-track-serfs

http://news.goldseek.com/GoldenJackass/1332964800.php

Hier de baas van PIMCO (dus dan luisteren we!) met een enorm lang verhaal. Hier even in het kort: De banken kunnen niet veel meer  doen. Dus nu is de politiek aan zet. Bij een volgend probleem zoals in 2007/2008 hebben we een enorm probleem. LoL (zo nu alleen nog aanklikken als je liefhebber bent. Het is wel een goed stuk) http://www.zerohedge.com/news/el-erian-breaches-final-frontier-what-happens-if-central-banks-fail



O kijk nou, de volumes zijn erg laag op de COMEX dus moeten de “Margins” weer omlaag. Maar als we dan allemaal toehappen…slaan ze de boel weer naar beneden http://www.zerohedge.com/news/cme-lowers-silver-copper-margins




Hier een leuk stukje van iemand (Rick Santelli die al heel lang aan iedereen te vertellen wat het probleem is) http://www.zerohedge.com/contributed/2012-15-12/classic-santelli-rant-buffett-rule

Belastingdienst mag niet zomaar informatie geven aan de woningcorporaties http://www.nu.nl/economie/2786362/belastingdienst-mag-geen-info-huurders-geven.html



China heeft wat mindere cijfers maar nog steeds behoorlijke groei http://www.zerohedge.com/news/china-gdp-misses-expectations-mile-rises-only-81

Dit is een probleem denk ik. Altijd alles maar samendoen zoals ook de schrijver van het artikel gaat uiteindelijk de eigen prestatie onderdrukken http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2686/Binnenland/article/detail/3240311/2012/04/13/Een-derde-van-de-jongeren-durft-niet-uit-te-blinken-op-school.dhtml




Nou word het dus echt oppassen voor een aantal mensen http://www.telegraaf.nl/buitenland/11912917/__Mails_banken_mogen_naar_VS__.html

Dit is misschien wel een goed idee http://www.rtl.nl/components/financien/rtlz/nieuws/2012/15/bankiers-moeten-eed-gaan-afleggen.xml 

Tot later