Je kunt maar beter niet verrast zijn!!

Je kunt maar beter niet verrast zijn!!
Geschiedenis is heel belangrijk. Jammer dat de interesse hierin zo laag is.
Wees voorbereid, de geschiedenis leert ons dat er lange perioden van stabiliteit kunnen zijn, maar dat ze altijd eindigen.
Een goed begin is deze link Liberty quotes

vrijdag 14 oktober 2011

Vrijdag avond

Hallo,

We gaan even snel door een paar artikelen die zeer interessant zijn. (vrijdag is DukeNukem avond)

Studenten in Italie beetje boos LOL http://www.zerohedge.com/news/italian-students-storm-milan-goldman-sachs-office maar ook een kantoor van Berlusconi http://www.zerohedge.com/news/after-goldman-italian-protestors-besiege-storm-headquarters-berlusconis-fininvest Ja ja. Bankiers maak je borst maar nat. Want zo gouw de politiek door krijgt dat ze meer naar hun electoraat moeten gaan luisteren houd het op voor jullie!

Waar is het goud dat Mexico recentelijk kocht? http://www.gata.org/node/10487 weg, foetsie! Hahahahaha LOL, altijd zelf je zilver en goud bewaren. Vertrouw geen banken!!

Dit was vandaag ook leuk http://rtl.nl/components/financien/rtlz/nieuws/2011/40/De-Euroshow-vrijdag-op-RTLZ.xml vooral het interview van Hella Hueck met Joop Hazenberg is zeer goed.

Een presentatie over hoe men probeert in Mexico zilver weer als wettig betaal middel in te voeren. http://www.cheviot.co.uk/sound-money-conference/presentations/how-to-monetize-silver-so-that-it-can-circulate-permanently-in-parallel-with-paper-and-digital-money

En een leuk stuk over in beslag nemen van goud door de regeringen http://www.sovereignman.com/expat/gold-confiscation/ En dit is ook leuk van dezelfde schrijver http://www.sovereignman.com/expat/phd-arithmetic/ Je hoeft geen economie student te zijn om in te zien dat het de bankiers en politici niet gaat lukken om de boel bij elkaar te houden.

(sarc. on) Europa weer veiliger door Europees Parlement http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/eu/8816601/Children-to-be-banned-from-blowing-up-balloons-under-EU-safety-rules.html Ik ben heel blij dat mijn belasting geld word gebruikt om dit soort goede regelgeving te maken (sarc off).
Kinderen verbieden om ballonnen op te blazen? Wie verzint dit?

Technisch verhaal over zilver. Heel interessant http://news.silverseek.com/SilverSeek/1318608331.php Conclusie: Gewoon blijven kopen LOL

Zag vandaag trouwens dat het aanbod bij de zilver boeren/internet winkels een stuk minder is op het moment. Er word een boel zilver gekocht blijkbaar en het begint schaars te worden. Hoe lang blijven de regeringen en banken de boel nog manipuleren? Maakt mij niet zoveel uit. Laat het nog maar een tijdje zo. lekker goedkoop en nu wachten op een nog mooiere dip LOL.

En als toetje vanavond (ik ga dit later nog even kijken) een discussie over het ploffen van de Eurozone met mijn held Nigel Farage http://sgtreport.com/2011/10/preparing-for-euro-breakup-conference-intro-q-by-nigel-farage/  

Tot later

Geen opmerkingen:

Een reactie posten