Je kunt maar beter niet verrast zijn!!

Je kunt maar beter niet verrast zijn!!
Geschiedenis is heel belangrijk. Jammer dat de interesse hierin zo laag is.
Wees voorbereid, de geschiedenis leert ons dat er lange perioden van stabiliteit kunnen zijn, maar dat ze altijd eindigen.
Een goed begin is deze link Liberty quotes

dinsdag 24 april 2012

Dinsdag

Hallo,

Nog een paar artikeltjes van gisteren:

Waarom is de Euro er nog? http://pragcap.com/why-hasnt-the-euro-collapsed

LoL Nigel Farage pakt Barroso weer aan http://www.zerohedge.com/news/nigel-farage-batters-barroso-noyer-self-deludes-european-crisis-ending jammer we hadden hem al gezien...ach omdat hij zo leuk is plaats ik hem gewoon opnieuw!

Hier nog een heel goed artikel van het weekend. Het haalt een heleboel:
Zeer goed artikel (misschien wel het artikel van de dag!)  http://www.telegraaf.nl/reiskrant/11955808/__Vakantiedilemma__.html  Eindelijk lees je hier iets over in een grote krant en worden de goede vragen gesteld. Ik vraag me al tijden af waarom Christenen en hun politieke partijen hier nooit wat over zeggen. Er zijn hier en daar wel christensites die hier mee bezig zijn, maar de politiek leiders van de Christen zijn alleen maar bezig met politiek correct te zijn en zieltjes te winnen van anders gelovigen in eigen land.


IFO topman denkt dat Griekenland uit de Euro zal stappen http://www.telegraaf.nl/dft/nieuws_dft/11980841/__Topman_Ifo_verwacht_Grieks_vertrek_uit_euro__.html Leuk zinnetje "Beleid is niet opgewassen tegen de economische wetmatigheden.'' Hahahaha

En dit was eigenlijk ook grappig http://www.telegraaf.nl/dft/11981353/__Geen_peso_voor_Repsol__.html die minister kon wel eens gelijk hebben. En wel gewoon om dat olieconcerns het niet zo nauw nemen met de regeltjes en gewoon liegen http://www.rtl.nl/components/financien/rtlz/nieuws/2012/17/lekkage-in-nigeria-veel-groter-dan-shell-zei.xml


Ontbijt met Harvey. http://harveyorgan.blogspot.com/2012/04/greece-decides-to-thumb-their-nose-at.html  Harvey heel veel belangrijk nieuws!!






Altijd leuk “Ranting Andy” met commentaar op de edelmetalen http://blog.milesfranklin.com/the-cartel-herald en nog een interview met hem http://sgtreport.com/2012/04/achilles-heel-of-gold-cartel-is-physical-metal/


Zo we hebben ook weer wat geld geleend http://www.telegraaf.nl/dft/nieuws_dft/11983769/__Staat_haalt_2_miljard_euro_op__.html  toch een gek systeem…Waarom moet de staat geld lenen om iets te doen?
Dat hebben de vermogende goed voor elkaar gekregen. Maar waarom stelt niemand daar vragen over? Waarom moet dat zo. Kan het ministerie van economie niet gewoon geld uitgeven zonder dat te hoeven lenen?
Waarom gebeurd dat nooit? Zou dat niet naast dat lenen kunnen? Men krijgt belastingen binnen en dat geld geeft men gewoon weer uit….of hebben we niet genoeg inkomsten?...  Gek hé?


Te korten in de EU zijn lager maar de schulden zijn hoger?? http://euobserver.com/19/116002  Wat goed van ze!  Succes er mee!

Naar mijn idee zijn politici die verbaasd zijn over het succes van Le Pen en al eerder Wilders prutsers. Iedereen die een beetje wat weet van geschiedenis en ook een goed instinkt heeft weet dat als het economisch minder gaat en met politici die alleen maar met projecten bezig zijn en bankiers die de middenklasse om zee helpt dat rechts oprukt. http://euobserver.com/843/115994  Gelijk ontslaan! Jullie hebben iet de juiste politieke instincten en weten niets van geschiedenis. Dus niet geschikt op te regeren. Dit artikel laat goed zien dat ze helemaal niet bezig zijn met wat het volk wil. Men is alleen maar bezig met het Europroject.





De dag dat zuinig zijn ophield? http://www.zerohedge.com/news/day-austerity-died


De knipsels van GoldCore , met een paar interessante items http://www.zerohedge.com/news/russia-and-mexico-both-buy-nearly-1-billion-worth-gold-march zelfs Griekenland heeft goud gekocht.



Er zijn niet zoveel terroristen meer http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=30478  Maar dat is niet goed voor de NWO dus zeggen we dat zeker niet.


Kijk eens ze maken zichzelf wel kapot http://www.telegraaf.nl/dft/nieuws_dft/11986383/__Europese_Commissie_wil_meer_geld_voor_2013__.html  tot dat iemand zegt “ nu is het afgelopen “

Mijn nieuws van de dag!
De grote man achter een groot gedeelte van het “klimaat alarmisme”  erkent dat het allemaal wel langer gaat duren als dat hij gedacht had….LoL http://wattsupwiththat.com/2012/04/23/breaking-james-lovelock-back-down-on-climate-alarm/   Och arme oude man…hij zal nu door zijn eigen volgelingen zwart gemaakt worden. Ook tragisch voor alle antiCO2 clubs...is het toch alleen maar mest!

Och wat een naïef mens http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Politiek/336898/Jolande-Sap-Rechts-is-nu-definitief-voorbij.htm alsof wij mensen iets leren uit het verleden.


De Mexicanen verlaten het zinkende schip http://www.zerohedge.com/news/us-has-finally-done-it-mexican-immigrants-become-emigrants  Dan gaat het dus echt slecht. Net zo als vorige week het bericht dat de Albanezen Griekenland verlieten.

En dan ook nog een leuk stukje van Mark Grant over Griekenland (zouden we bijna weer vergeten) http://www.zerohedge.com/news/ich-bin-ein-athener

Kijk dit gebeurd er als je te hard op de rem drukt maar niets veranderd http://www.zerohedge.com/news/europes-risk-ually-transmitted-disease we hadden de boel failliet moeten laten gaan en drastisch naar het financiële systeem moeten kijken. Klopt het wel wat we doen? Dit bezuinigen voor langere periodes is heel slecht en heel gevaarlijk.

Tot later

Geen opmerkingen:

Een reactie posten