Je kunt maar beter niet verrast zijn!!

Je kunt maar beter niet verrast zijn!!
Geschiedenis is heel belangrijk. Jammer dat de interesse hierin zo laag is.
Wees voorbereid, de geschiedenis leert ons dat er lange perioden van stabiliteit kunnen zijn, maar dat ze altijd eindigen.
Een goed begin is deze link Liberty quotes

donderdag 5 april 2012

Donderdag

Hallo,

Ontbijt met Harvey http://harveyorgan.blogspot.com/2012/04/in-europe-failed-spanish-auctiongold.html uitleg over de goud en zilver markten en nieuws van gisteren.
Zo heeft hij een artikel waarin iemand heeft uitgerekend hoeveel zilver er verkocht is na het uitgeven van de FED notulen. 127000 contracten zijn er verkocht in 1 uur (Dat is 637535 miljoen oz). Dat is dus 80% van wat er door de mijnen in een jaar omhoog word gehaald. Dat is de papier markt voor je. Nee hoor geen manipulatie




De BBC heeft een keertje een discussie over de goudstandaard http://www.bbc.co.uk/news/business-17273949 ben het niet met alles eens in het stuk. Maar het feit dat er steeds meer over gepraat word is zeer zeker een goed teken.

Leuk artikel met kort filmpje “Waarom drukken we gewoon niet nog meer geld erbij” http://www.zerohedge.com/news/thought-experiment-why-not-just-print-print-print-and-then-print-some-more 

Vuur altijd zeer belangrijk geweest voor de “mensch” en we kunnen ook al heel lang vuur maken http://www.grenswetenschap.nl/permalink.asp?i=2684


Gelukkig de inflatie (zonder brandstof en voedsel) is niet gestegen (LoL) http://www.telegraaf.nl/dft/nieuws_dft/11854335/__Inflatie_onveranderd_op_2_5_procent__.html  

Hier deel 3 van “You ain’t seen nothing yet” http://www.theburningplatform.com/?p=32482






De WW aanvragen in de VS weer lager? Of toch niet http://www.zerohedge.com/news/initial-claims-continue-string-disappointments  Kijk hier RTLz met precies de melding zoals Zerohedge het al voorspelde http://www.rtl.nl/components/financien/rtlz/nieuws/2012/14/uitkeringsaanvragen-vs-gedaald.xml  en de Televaag http://www.telegraaf.nl/dft/nieuws_dft/11857262/__Uitkeringsaanvragen_VS_gedaald__.html  onze mooie journalisten kijken helemaal niet dieper maar doen alleen maar Ctrl C en Ctrl V.


Onze groene vriend Al Gore geeft het goede voorbeeld en laat het breed hangen http://www.zerohedge.com/contributed/2012-14-04/follow-al-gores-example-its-really-going-be-all-right  Zo zien de economen het graag.

De mensen achter de knoppen http://www.zerohedge.com/news/meet-people-bringing-you-currency-manipulation-daily-basis   hahahaha LoL.  Vooral de commentaren even bekijken.


Hahahaha Griekenland verschuift schuldendeadline opnieuw! LoL http://www.rtl.nl/components/financien/rtlz/nieuws/2012/14/griekenland-verplaatst-schuldendeadline-opnieuw.xml O, O wat hebben die ministers en bankiers het allemaal goed voor elkaar en goed uitgedacht.


Tot later

Geen opmerkingen:

Een reactie posten