Je kunt maar beter niet verrast zijn!!

Je kunt maar beter niet verrast zijn!!
Geschiedenis is heel belangrijk. Jammer dat de interesse hierin zo laag is.
Wees voorbereid, de geschiedenis leert ons dat er lange perioden van stabiliteit kunnen zijn, maar dat ze altijd eindigen.
Een goed begin is deze link Liberty quotes

dinsdag 22 mei 2012

Dinsdag

Hallo,


Propaganda mag eindelijk weer!  Hoera! http://www.businessinsider.com/ndaa-legalizes-propaganda-2012-5  Want eerlijk zijn naar dat lastige volk is natuurlijk gewoon heel lastig en niet handig voor buitenlands beleid. Met alle andere wetten die de Regering Obama de laatste jaren heeft ingevoerd of ondertekend lijkt het er nu echt op dat de 1% erg bang aan het worden is. Gelukkig hadden we vorige week een rechter die een gedeelte niet heeft goed gekeurd. Het ging om een wet die het de VS mogelijk maakte om mensen zonder opgaaf van reden onbeperkt op te sluiten.



Nog meer over het ESM. Goed artikel http://www.courtfool.info/nl_ESM_in_strijd_met_Grondwet.htm Zeer goede uitleg met een boel links naar meer info!!

De knipsels van GoldCore zijn weer heel interessant. Zwitserland gaat weer gouden francs slaan? http://www.zerohedge.com/news/swiss-parliament-examines-%E2%80%98gold-franc%E2%80%99-currency-today
Ik kon trouwens niet echt wat vinden hierover. Alleen hetzelfde bericht uit meer bronnen maar Zwitserse bronnen niet. Hier wel een wat ouder bericht daarover http://www.marketwatch.com/story/swiss-parliament-to-discuss-gold-franc-2011-07-07  Dus het is al wel een tijdje bezig.


O stoute banken http://www.businessinsider.com/facebook-bankers-earnings-forecasts-2012-5   Maar we blijven ze lekker redden. Want de burger heeft zijn kop in het zand en zal toch niet gauw de straat op gaan!!

Zeer goed interview. Op zich niet veel nieuws maar goed om nog even te horen http://www.zerohedge.com/news/adam-fleming-and-james-turk-precious-metals-and-mining
 

Hier een heel goed interview over "economen" http://www.zerohedge.com/news/economists-what-or-who-are-they-good

Tot later

Geen opmerkingen:

Een reactie posten