Je kunt maar beter niet verrast zijn!!

Je kunt maar beter niet verrast zijn!!
Geschiedenis is heel belangrijk. Jammer dat de interesse hierin zo laag is.
Wees voorbereid, de geschiedenis leert ons dat er lange perioden van stabiliteit kunnen zijn, maar dat ze altijd eindigen.
Een goed begin is deze link Liberty quotes

maandag 9 mei 2011

Maandag 9-05-2011

Hi,
Even snel wat dingetjes die ik vandaag gelezen heb.

Gerald Celente altijd goed http://www.lewrockwell.com/celente/celente67.1.html ook heel veel meer van deze man te vinden op internet. Zoals dit http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/geostrategie/udo-ulfkotte/zukunftsforscher-gerald-celente-apokalypse-2-11-nicht-mehr-abzuwenden.html;jsessionid=ABFF2837900532934D30EED4CA237353 hij legt het goed uit. Ook heeft deze man al een flink aantal hits met zijn voorspellingen.

Kopp online heeft altijd goede stukken en analyses http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/wirtschaft-und-finanzen/michael-grandt/schuldenkrise-wie-geht-es-weiter-.html;jsessionid=AD1E5015FF124F794BB6F29CA02C55BA

RTLZ heeft weer een paar goede columns http://rtl.nl/financien/rtlz/columnsoverzicht/index.xml vooral die van Rene Tissen kan ik aanraden!! voor de zekerheid hier de links http://rtl.nl/components/financien/rtlz/redactie/column/tissen/2011/articles/Tissen-wat-als-er-geen-oplossing-is.xml en http://rtl.nl/components/financien/rtlz/redactie/column/tissen/2011/articles/ierland.xml ook had RTLZ vandaag interviews met diverse economen die allemaal hetzelfde zeggen. AFBOEKEN en je verlies nemen, want het gaat toch wel gebeuren. Je kunt het misschien nog uitstellen maar makkelijker of beter te dragen word het niet.

Deze moet je even lezen. "Populistische" politiek partijen worden altijd een beetje lullig door de huidige journalisten weggezet maar deze man zegt gewoon waar het op staat.
http://www.zerohedge.com/article/true-finns-timo-soini-releases-statement-why-i-wont-support-more-bailouts Maar er zullen wel weer een paar linkse diploma journalisten zijn die deze partij wel even zullen neersabelen en het zo verdraaien dat het allemaal onzin is wat deze man uitkraamt.
 Sorry moest even.

Verder vandaag berichten over een nieuw Zilver fonds http://www.zerohedge.com/article/sprott-launches-physical-silver-mutual-fund-will-likely-soak-much-marginal-silver-inventory. Ook kun je vanaf vandaag goud kopen in Hong Kong (dat kon al in New York, London en Frankfurt). Maar nu komt daar dus een beurs bij. Laten we hopen dat naast goud ook zilver verhandeld gaat worden. Zie Zerohedge voor deze info. http://www.zerohedge.com/article/hong-kong-mercantile-exchanges-1-kilo-gold-contract-end-comex-gold-futures-trading-and-bang- en

Niet dat ik deze meneer op alle punten gelijk geef maar ik heb een jaar of 10 terug ook al veel van hem gelezen. Hij heeft altijd een wel een paar goede punten en het is tenminste iemand die zijn mening goed verwoord http://www.guernicamag.com/blog/2652/noam_chomsky_my_reaction_to_os/ je kunt veel meer van hem vinden op internet en het is zeker een aanrader alleen al om de andere kijk op dingen en ook omdat het goed is meer meningen te horen op alle mogelijk vlakken.

Dit interview is ook een aanrader http://www.zerohedge.com/article/david-stockman-it-will-take-major-dislocation-bond-market-wake-america

En weer een Bubble. Ik heb hier al een tijdje terug over geschreven volgens mij in een van mijn eerder nieuwsbrieven maar dit word ook nog een leuke voor de VS. (naast het nog steeds actuele huizen probleem)
http://www.zerohedge.com/article/nia-why-americas-college-bubble-next-burst

LOL http://www.zerohedge.com/article/iran-claims-it-has-evidence-bin-laden-died-illness-some-time-ago
zolang er geen echt bewijs is geloven we niet het verhaal van Obama...ze hebben ook nooit echt bewezen dat hij erachter zat. Niet eens dat zijn clubje bestaat.

Voordat ik verder ga wil ik diegenen die willen investeren in goud en zilver wijzen op deze site met goede interviews en informatie. http://kingworldnews.com/kingworldnews/Broadcast/Broadcast.html gewoon zonder beeld ouderwets luisteren. Dit zijn mensen die al heel lang bezig zijn en grote fondsen beheren, niet dat ik zelf zomaar alles aanneem van Jan en alleman maar deze mensen kun je zoeken op het internet en ze bestaan en geven goede uitleg waarom zij met goud en zilver bezig zijn. Je kunt op zondag avond altijd lekker het rijtje af werken...

Er komt opeens een boel nieuws los. Zo gaan ze nu ook het inschrijf geld voor de andere grondstoffen beurzen ophogen. http://www.zerohedge.com/article/and-here-they-go-round-two-cme-hikes-brent-crude-margins-25-first-many-such-moves dit kan morgen nog wel eens voor een speciale dag zorgen op de beurzen. Maar ik stop voor nu. Voor diegene die nog niet moe zijn:  http://www.zerohedge.com/ Die gaan nog wel even door.  Vergeet niet de commentaren te lezen. Tenminste een stukje...

Groeten

JJ

Geen opmerkingen:

Een reactie posten