Je kunt maar beter niet verrast zijn!!

Je kunt maar beter niet verrast zijn!!
Geschiedenis is heel belangrijk. Jammer dat de interesse hierin zo laag is.
Wees voorbereid, de geschiedenis leert ons dat er lange perioden van stabiliteit kunnen zijn, maar dat ze altijd eindigen.
Een goed begin is deze link Liberty quotes

woensdag 6 juli 2011

Woensdag avond

Hallo,

Deze even lezen http://kingworldnews.com/kingworldnews/KWN_DailyWeb/Entries/2011/7/6_Whistleblower_Maguire_-_This_Will_Destroy_Gold_%26_Silver_Shorts.html (nog niet te beluisteren, dat komt later deze week) Ik heb in mijn nieuwsbrieven voor dat ik dit blog begon al gemeld over de nieuwe goud beurs in China. Maar we hadden er daarna niet veel meer over gehoord die was ook in Hong Kong. Het gaat hier blijkbaar om een nieuwe beurs. Hier nog een reclame filmpje http://goudportal.nl/?page=yt_archive&yt_id=205 en hier nog wat van een andere bron http://sgtreport.com/2011/06/pan-asia-gold-exchange/ en ook nog GATA die erover schrijft http://www.24hgold.com/english/news-gold-silver-New-Chinese-exchange-will-destroy-gold-and-silver-shorts%20-whistleblower-Maguire-predicts.aspx?langue=en&article=3563013078G10020de cijfers in de diverse artikelen verschillen nog al, een 0 meer of minder. Hoe het kan dat deze nieuwe beurs zomaar is geopend is wel apart, ik had nog geen andere meldingen of artikelen gezien hierover. We zijn denk ik te druk met Europa. Maar een markt als China en waarschijnlijk omliggende landen zal zeker een groot effect hebben. We zien wel wat er gebeurd maar ik denk dat het inderdaad nog wel eens interessant kon worden. Voor diegene die nog niets hebben, koop nog snel wat.
Of nee niet kopen volgens dit artikel http://www.zerohedge.com/article/global-tactical-asset-allocation-q3-update-commoditieshttp://www.zerohedge.com/article/global-tactical-asset-allocation-q3-update-commodities ze hebben het over "industrial metals" goud dus niet, zilver.....tja moeilijk geval. Maar als dit waar is dan hebben de Chinezen dus inmiddels geen ruimte meer om alles op te slaan. Of ze hebben het niet meer nodig dat zou niet goed zijn. Maar zoals de meeste gevestigde instellingen en bureaus of bedrijven hebben die het meestal mis.

De banken stresstest weer niet goed volgens Zero Hedge. Wel hebben ze een lijstje van banken die het sowieso niet gaan redden. http://www.zerohedge.com/article/here-are-26-banks-moodys-expect-fail-second-european-stress-test

G**gle heeft blijkbaar een probleempje met Europa. Ze zijn stout geweest en hebben bepaalde journalisten en artikelen laten verdwijnen...http://www.indymedia.nl/nl/2011/07/77181.shtml het nieuws maar in de gaten houden. Ik vind het een wazig verhaal dus tot dat we hier meer over lezen ....geloven we het nog niet. Ook staat het er niet duidelijk en niet leesbaar. Misschien word hij daarom wel door G**gle verwijderd. LOL

Boorplatform voor de Nigeriaanse kust in de problemen! http://budsoffshoreenergy.wordpress.com/2011/07/06/boe-news-flash-transocean-marianas-in-danger-of-sinking-68-evacuated/ Tjeee niet weer he?


Welterusten

Geen opmerkingen:

Een reactie posten