Je kunt maar beter niet verrast zijn!!

Je kunt maar beter niet verrast zijn!!
Geschiedenis is heel belangrijk. Jammer dat de interesse hierin zo laag is.
Wees voorbereid, de geschiedenis leert ons dat er lange perioden van stabiliteit kunnen zijn, maar dat ze altijd eindigen.
Een goed begin is deze link Liberty quotes

donderdag 25 augustus 2011

Donderdag avond **Meer margin hikes?**

Hallo,

Het zijn spannende dagen op de financiële beurzen! Het is de hele maand natuurlijk al een groot feest. Voor diegene die niet in aandelen zitten of erg aan hun pensioen zijn gehecht, is het een groot komedie festival.
De politiek is bang, de bankiers zijn bang, investeerders zijn bang...en dan krijg je ook beslissingen die elke keer juist het tegen over gestelde effect hebben.

Gaan ze met goud hetzelfde doen als met zilver in mei? http://www.zerohedge.com/news/caution-another-gold-margin-hike-imminent

Bank of America geeft aan dat ze geen cash nodig hadden!! Het is niet waar dat ze blut zijn LOL
http://www.zerohedge.com/news/bank-america-hillarious-denial-2

Buffet dikke maatjes met Obama http://www.bloomberg.com/news/2011-08-25/warren-buffett-to-host-obama-fundraiser-in-new-york-on-sept-30.html daarom heeft hij ook zo mooie deal gekregen.

Iemand die tenminste wel eerlijk is. Tenminste aangeeft waar het mis gaat met goede argumenten en mooie sarcastische interviews http://www.zerohedge.com/news/guest-post-don%E2%80%99t-store-your-gold-united-states Hahaha bewaar je geld niet in de VS!! Ze hebben al eerder al het goud opgehaald bij het Amerikaanse volk, dus ...

Welterusten

Geen opmerkingen:

Een reactie posten