Je kunt maar beter niet verrast zijn!!

Je kunt maar beter niet verrast zijn!!
Geschiedenis is heel belangrijk. Jammer dat de interesse hierin zo laag is.
Wees voorbereid, de geschiedenis leert ons dat er lange perioden van stabiliteit kunnen zijn, maar dat ze altijd eindigen.
Een goed begin is deze link Liberty quotes

vrijdag 26 augustus 2011

Vrijdag avond

Hallo,


Ierland gaat de Paus uitkleden http://www.bloomberg.com/news/2011-08-14/irish-chase-church-cash-real-estate-toward-2-billion-child-abuse-bill.html eindelijk gaat een volk de pedo-club echt zelf aanpakken waar het ze het meest pijn doet. Geld hahahahahaha LOL Ik vind het prachtig en heb me vaker verbaasd over hoe makkelijk dit soort instituten hiermee weg komen.

Dit is ook leuk. Corruptie op Wallstreet! http://www.businessinsider.com/moodys-analyst-conflicts-corruption-and-greed-2011-8#ixzz1VVYxGbji Tja we staan ook niet verbaasd maar wel verrast dat het nu een keer door iemand ook word toegegeven.

Artsen in Japan schrikken van stralingsniveau Fukushima ramp. http://english.aljazeera.net/indepth/features/2011/08/201181665921711896.html echt even lezen. Maar niet bang zijn hoor, alles is in orde en dit is gewoon gezond. Door lopen, er is hier niets te zien!

Ik moet mijn nucleaire pagina nog updaten maar ga vooral af en toe even langs bij deze sites:

http://enenews.com/
http://www.fairewinds.com/
http://www.washingtonsblog.com/
Alle drie hebben ze altijd veel info over Fukushima en andere nucleaire dingetjes zoals de Amerikaanse centrale die van de week getroffen werd door de aardbeving in het Noordoosten van de VS.

Zo genoeg voor vandaag! Misschien tot morgen maar wel een goed weekeinde toegewenst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten