Je kunt maar beter niet verrast zijn!!

Je kunt maar beter niet verrast zijn!!
Geschiedenis is heel belangrijk. Jammer dat de interesse hierin zo laag is.
Wees voorbereid, de geschiedenis leert ons dat er lange perioden van stabiliteit kunnen zijn, maar dat ze altijd eindigen.
Een goed begin is deze link Liberty quotes

donderdag 23 februari 2012

Donderdag

Hallo,

Het gaat slecht met de Grieken http://www.independent.co.uk/news/world/europe/on-the-streets-of-athens-if-things-get-any-worse-i-wont-be-able-to-survive-7282729.html binnenkort inzamelings-acties en shows voor Griekenland?
 




Grieken die hun geld naar het buitenland brengen LoL http://english.capital.gr/News.asp?id=1420013

Leuk hé enquêtes met multiple choice vragen staan tegenwoordig aan de basis van alles. http://www.nuzakelijk.nl/ondernemen/2747726/topmanager-niet-verslaafd-macht.html zo weten ze alles om te draaien. Maar OK stel dat het waar is. Waarom zitten ze er dan? Verslaafd aan geld? Of houden ze gewoon van vergaderen en dure hotels?

En hier hebben we Frits die ook wat kwijt wil. Een van de Eurofielen die ons in deze crisis hebben geleid. Een bankiers vriendje die zelf af en toe ook destijds sterke uitspraken deed. Maar hij wil natuurlijk wat vriendjes maken in het bejaardenhuis dus moet hij dit wel doen http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Politiek/331527/Bolkestein-Wilders-moest-zich-schamen-voor-meldpunt.htm




Filmpje van de brandweer helden die naar de Fukushima centrale werden gestuurd http://www.bbc.co.uk/news/world-17126750 


De Grieken mogen binnenkort hun goud afstaan aan de schuldeisers. Hiermee bereiken de bankiers dat de Grieken niet snel hun eigen munt kunnen funderen. Op deze manier kunnen ze er voor zorgen dat Griekenland niet uit de Eurozone zal stappen. Zal dit ook gebeuren met Spanje, Portugal en Italië? 
Omdat bankiers heel goed weten dat goud het ultieme geld is heeft men dit opgenomen in de akkoorden. http://www.zerohedge.com/news/projected-piigs-pillage-32335-tons-gold-be-confiscated-insolvent-european-banks Langzaam aan word het steeds duidelijker dat de edelmetalen weer terug gaan komen als geld.

Het moet nu echt niet slecht gaan met Apple. LoL zeer gevaarlijk. http://www.zerohedge.com/news/record-216-hedge-funds-own-apple-worlds-biggest-hedge-fund-hotel-gets-even-bigger we investeren graag in bedrijven met Chinese slaven.


Hier nog wat over de 15 triljoen (of wat dan ook voor ding---heel veel) dollar die zomaar bij de RBS geboekt zou zijn volgens Lord James of Blackheath, http://www.bullionbullscanada.com/us-commentary/24220-the-15-trillion-money-laundering-mystery Het is nieuws is nu ook in de VS aangekomen. Kijken wat die er nog van kunnen maken.


Tot later

Geen opmerkingen:

Een reactie posten