Je kunt maar beter niet verrast zijn!!

Je kunt maar beter niet verrast zijn!!
Geschiedenis is heel belangrijk. Jammer dat de interesse hierin zo laag is.
Wees voorbereid, de geschiedenis leert ons dat er lange perioden van stabiliteit kunnen zijn, maar dat ze altijd eindigen.
Een goed begin is deze link Liberty quotes

donderdag 5 juli 2012

Donderdag

Hallo

Hier nog wat van woensdag:

De weg naar heel veel euro's per oz. 







Wat een eikel….geen plan “B” http://www.telegraaf.nl/dft/nieuws_dft/12489011/__Knot__DNB_heeft_geen__plan_B__voor_eurozone__.html je hebt toch altijd een plan “B” klaar liggen… Of ben ik nou gek.

Monti’s overwinning van afgelopen week is snel aan het verbleken http://www.zerohedge.com/news/germany-backtracks-last-weeks-summit




Het artikel van de dag is  http://climategate.nl/2012/07/05/nobelprijswinnaar-klimaatwetenschap-is-pseudoscience/ dit is een echte aanrader. Hier zie je echte wetenschappers die je normaal niet zo veel hoort in het milieu wereldje een aantal argumenten geven waarom de hele klimaat Opwarmings theorie van onze VN vrienden helemaal niet klopt. Hij haalt zelfs een aantal argumenten helemaal niet aan. Bekijk dit even! Zeer goed! Ik ben het met zijn kernenergie verhaal niet helemaal eens of hij moet het over Thorium reactoren hebben dat is het wel weer goed. 

En hier donderdag

Aanrader van de collega’s http://weblogs.vpro.nl/ronflonflon/    Kende ik niet. LoL


Mooie brief aan Monsieur Le President http://www.zerohedge.com/news/hollande-love


The Golden Jackass http://news.goldseek.com/GoldenJackass/1341518400.php  altijd leuk lezen!

 Er gebeurde vandaag een boel in de financiele wereld. Er werden rentes naar beneden bijgesteld, geld gereserveerd voor obligaties en dat op meerdere continenten. Het resulteerde in een Euro die anderhalve cent verloor en vreemd genoeg verkochten blijkbaar ook een aantal hedgefunds hun goud en zilver....waarschijnlijk omdat ze erachter kwamen dat het op digitaal of papier goud en zilver ging.
LoL. Ik ga hier verder niets over plaatsen omdat het overal te vinden is en het eigenlijk niet interessant is omdat het alleen betekend dat er dus tegen over flinke subsidies nog meer geleend kan gaan worden. Blijkbaar is het nodig omdat het erg slecht gaat  niet zo goed gaat ietsje minder als verwacht gaat op het moment.....LoL

Tot later!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten