Je kunt maar beter niet verrast zijn!!

Je kunt maar beter niet verrast zijn!!
Geschiedenis is heel belangrijk. Jammer dat de interesse hierin zo laag is.
Wees voorbereid, de geschiedenis leert ons dat er lange perioden van stabiliteit kunnen zijn, maar dat ze altijd eindigen.
Een goed begin is deze link Liberty quotes

zondag 1 juli 2012

Vrijdag

Hallo,

Hier nog wat ik heb kunnen lezen op vrijdag maar meer is dit weekend niet gelukt. Heel druk geweest met het maken van een handboog. Dit wilde ik al toen ik klein was maar ga het nu ook gewoon doen.
Ben nu eerst bezig met een test model om te kijken en te voelen hoe essenhout zich laat bewerken. En daarna een kijken of ik een echte boog kan maken. Op zondag zijn we met de kids naar Burgers Zoo geweest. Zeer mooi aquarium!

Goed hier mijn korte lijstje van vrijdag.







Zerohedge is zeer nuchter over de overeenkomst http://www.zerohedge.com/news/latest-e-tarp-mou-sends-spanish-bonds-back-monday-levels  en ik geef ze daar helemaal gelijk in. Ze hebben ook eigenlijk altijd wel gelijk. Jammer voor de Eurofielen!

LoL  Verlies van “biodiversiteit” schuld aan economische neergang? http://climategate.nl/2012/06/29/gerben-jan-gerbrandy-weken-op-climategate-1/




Hahaha LoL Nederland het Spanje aan de Noordzee!  http://blogs.tijd.be/bbb/2012/06/spanje-aan-de-noordzee-1.html

Voor diegene die even van de hoed en de rand willen weten over wat er nu echt aan de hand is in Europa http://www.zerohedge.com/contributed/2012-06-29/beware-day-when-bulging-bunds-go-bust-bullshit-or-doesnt-anyone-use-math-anym?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+zerohedge%2Ffeed+%28zero+hedge+-+on+a+long+enough+timeline%2C+the+survival+rate+for+everyone+drops+to+zero%29  Reggie is altijd een beetje moeilijk lezen maar hij heeft altijd gelijk. Omdat hij vaak zo vroeg is met zijn analyses duurt het soms even maar uiteindelijk krijgt hij gelijk. Hij roept al een jaar lang dat je je aandelen RIMM moet verkopen en hij heeft weer gelijk.  Dat zal met Europa ook zo zijn. Waar willen die gekke politici het geld vandaan halen. Hoe kunnen ze het allemaal bedenken. Hoe komt het dat de beursen omhoog veren. Nou?
Korte termijn denken!!! Een veer in je eigen reet steken en gewoon wachten tot de crisis zich weer aandient! En dan zien we weer verder.
Nu niet teleurgesteld zijn zo werkt het gewoon. Wat dus wel blijft staan naar mijn mening: Koop edelmetaal!! Zorg dat je niet te veel op de bank hebt staan! Zorg dat je voorbereid bent. We worden gepiepeld!!

Groet!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten