Je kunt maar beter niet verrast zijn!!

Je kunt maar beter niet verrast zijn!!
Geschiedenis is heel belangrijk. Jammer dat de interesse hierin zo laag is.
Wees voorbereid, de geschiedenis leert ons dat er lange perioden van stabiliteit kunnen zijn, maar dat ze altijd eindigen.
Een goed begin is deze link Liberty quotes

donderdag 26 mei 2011

Donderdag avond 26-05-2011

Hallo,

De zon de komende tijd weer ietsje minder rustig http://spaceweather.com/ let ook op de asteroïde die 2 juni rakelings de Aarde passeert.
Om maar even bij de Natuur te blijven hier een mooie site http://www.co2science.org/index.php er zijn nog steeds mensen die de aloude verhalen blijven geloven. Ook wil ik nog een keer naar mijn blog pagina van zaterdag 21-05 de speciale editie verwijzen. Daar staan een aantal links naar de andere kant van het "Global Warming" verhaal. Blijf niet bij de oude info en probeer te lezen en te leren. Bedenk, dat als het echt zo erg zou zijn als men doet geloven er veel meer actie en wetgeving zou zijn. Waarom word er dan niet veel meer actie word ondernomen. We hebben altijd maar halfslachtige oplossingen en het mag vooral niet de economie verstoren. Nu de economie een beetje moeite heeft om een positief beeld te geven hoor je bijna niets meer van de groene mannetjes en vrouwtjes. Hier een link naar een hele goede en uitgebreide Nederlandstalige site http://climategate.nl/ die ook links geeft naar alle andere goede sites. We gaan zelfs de schone auto's gewoon belasten http://www.telegraaf.nl/autovisie/autovisie_nieuws/9883888/__Einde_aan_fiscaal_voordeel_zuinige_auto__.html ach het doel is bereikt zeggen ze. Maar de vervuiling van al het andere gaat gewoon door. We zijn er in Nederland of de Wereld echt niet schoner op geworden het afgelopen jaar. Dus het zal wel allemaal meevallen. Gelijk maar iets voor jullie uitgekozen om lekker te lezen:   http://climategate.nl/2011/05/22/co2-borrelt-snel-naar-buiten-in-eifel/ . En als bonus artikel vandaag http://blogs.forbes.com/jamestaylor/2011/05/25/polar-ice-rapture-misses-its-deadline/ een lijst met voorspellingen van de klimaat alarmisten die niet zijn uitgekomen. Let wel dit gaat al een tijdje terug.....is niet compleet hoor. Gewoon een leuke opsomming.
 CO2 is good for you!!!    

Hierbij een ander blog dat ik vandaag met veel plezier gelezen heb. Altijd veel Fukushima nieuws en hij schrijft leuk http://fiatsfire.blogspot.com/2011/05/theatrical-thursday-greenpeace-slams.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+FiatsFire+%28Fiat%27s+Fire%29. Er is een Tyfoon onderweg naar Fukushima. Hij heeft het ook over Elenin dat is ook zeer interessant. Het zou een komeet zijn die binnenkort heel dicht langs komt scheren aan de Aarde. Een grote. Maar volgens het stuk is het een dwergplaneet die dus ook veel invloed heeft op onze aarde. Daarom misschien wel de grotere aardbevingen die we de laatste maanden hebben. Voor diegene die alleen mijn blog lezen hier de link (lol)  https://www.youtube.com/watch?v=mzaZO1lzioU&feature=player_em%E2%80%8Bbedded#at=29
Ik had hier nog niet eerder over gepost omdat het tot nu toe alleen op zeer gelovige reli sites (alle stromingen) over werd geschreven (ja ook die houd ik in de gaten). Het zou de ster van Bethlehem zijn of de komst van onze buitenaardse voorouders. Over de ontdekker is zelf al een theorie... Er word veel gespeculeerd maar dat is soms juist heel leuk. Dit is tenminste geen religieus verhaal.

Dit is een artikel over de inmiddels beroemde zilver gokker. Het is hem niet gelukt maar hij was wel dichtbij.
http://www.zerohedge.com/article/easy-come-easy-go-slv-put-buyers-story-comes-close-wash

Goud goud goud http://pragcap.com/7-reasons-why-gold-demand-is-surging-in-china
Goud en techno en andere toepassingen http://www.gold.org/technology/innovation/whats_new/
http://www.marketwatch.com/story/gold-modestly-lower-silver-off-nearly-1-2011-05-26


Het geld van Libië waar is het? En wat gebeurt ermee? http://www.zerohedge.com/article/and-banks-managing-libyan-sovereign-wealth-fund-were en hier nog meer over Libië en de NATO en wat nu eigenlijk het doel is (wapens verkopen en geld verdienen en vooral OLIE tenminste de controle daarvan) http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=24976 Er is nog een rede die hier is vergeten is, en door velen word vergeten. Libië was heel ver om Noord en West Afrika naar een goud standaard te brengen, daar houden de bankiers niet van. Geen rente, geen inflatie een paar nadelen van Goud en Zilver als geld.

20 vragen voor mensen die denken dat de economische crises over is http://theeconomiccollapseblog.com/archives/20-questions-to-ask-anyone-foolish-enough-to-believe-the-economic-crisis-is-over

Best wel tragisch verhaal van een boel Amerikaanse burgers met als voorbeeld een ex militair http://www.zerohedge.com/article/guest-post-ex-marines-outlook-inflation-life-expectancy-and-future-returns

LOLhttp://hackedgadgets.com/2011/05/12/diy-geiger-counter/ en  http://hackedgadgets.com/2011/05/21/geiger-counter-usb-hack/. Binnen kort de soldeerbout van stal halen.
Als iemand een goed schema heeft laat dat even weten, ik ga morgen weer verder zoeken.


Welterusten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten