Je kunt maar beter niet verrast zijn!!

Je kunt maar beter niet verrast zijn!!
Geschiedenis is heel belangrijk. Jammer dat de interesse hierin zo laag is.
Wees voorbereid, de geschiedenis leert ons dat er lange perioden van stabiliteit kunnen zijn, maar dat ze altijd eindigen.
Een goed begin is deze link Liberty quotes

woensdag 25 mei 2011

Woensdag avond 25-05-2011

Goedenavond

Dit bericht van Frontline de grootste olietanker Reeder ter wereld is niet echt positief http://www.businessinsider.com/frontline-sell-ships-2011-5 dit zijn indicatoren samen met bijvoorbeeld de Baltic Dry Index die ook al tijden zeer laag staat http://www.investmenttools.com/futures/bdi_baltic_dry_index.htm ik had daar al eerder over geschreven ook in de oude nieuwsbrieven.

Dexia bank Belgie zou wel eens het eerste slachtoffer kunnen worden van de Griekse neergang http://www.zerohedge.com/article/belgiums-dexia-about-be-first-greek-casualty goed lezen het is soms even moeilijk en ik snap het ook niet helemaal maar het is ook niet een onduidelijk verhaal. Gewoon proberen.

Vluchthaven Zwitserland. http://www.zerohedge.com/article/euro-swiss-drops-all-time-low-european-flight-safety-accelerates

Geheimen, ook duizenden mensen kunnen geheimen bewaren http://www.washingtonsblog.com/2011/05/daniel-ellsberg-secrets-can-be-kept.html leuk artikel.

Denken onze politiek leiders dat de Griekse bevolking het toelaat dat wij al hun kunstschatten, eilanden en ander Grieks nationaal erfgoed wegpakken en als onderpand of betaling gebruiken??? Zouden wij het toelaten dat een buitenlandse bank er met onze Nachtwacht van door gaat?? Hier een mooi artikel over dat soort gekke gedachten http://www.oftwominds.com/blogmay11/out-of-control5-11.html Dit goed lezen zeer goed artikel en heel logisch...Of gaan we soms het leger naar Griekenland sturen? Klein probleempje volgens mij heeft Griekenland een iets groter leger als een heleboel Noord Europese landen.

Zo en voor de liefhebbers van nog meer DOOM hier is Reggie Middleton http://www.zerohedge.com/article/reggie-middleton%E2%80%99s-real-estate-recap-i-have-clearly-illustrated-it%E2%80%99s-real-estate-depression-0 Dit is een van zijn stokpaardjes maar helaas heeft hij wel gelijk.

De BofA (Bank of America) mag in Utah geen mensen uit hun huis zetten als ze de hypotheek niet meer kunnen betalen http://www.zerohedge.com/article/bad-worse-bank-countrywide-lynch-utah-ag-says-bofas-state-foreclosures-are-illegal-elijah-cu natuurlijk geld de wet niet voor banken. Dus ze zullen er wel weer onder uit komen. Maar toch weer leuk. Volgens de Amerikaanse grond wet is zelfs de Dollar niet een legaal betaal middel, maar dat is een ander onderwerp. Maar we kunnen nog wel meer verrassingen verwachten uit de VS.

En nog meer bedrog en manipulatie http://www.zerohedge.com/article/oppenheimers-fidel-gheit-accuses-goldman-manipulating-crude-market?utm_source=feedburner&utm_medium=feed& utm_campaign=Feed%3A+zerohedge%2Ffeed+%28zero+hedge+-+on+a+long+enough+timeline%2C+the+survival+rate+for+everyone+drops+to+zero%29
met een filmpje (word pas na een minuut of vier echt interessant maar dan ook wel echt!!)

En als bonus vandaag het volgende artikel http://www.techworld.com.au/article/382267/vatican_publication_rehabilitates_hackers/ Heilige Hackers, Amen.


Welterusten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten