Je kunt maar beter niet verrast zijn!!

Je kunt maar beter niet verrast zijn!!
Geschiedenis is heel belangrijk. Jammer dat de interesse hierin zo laag is.
Wees voorbereid, de geschiedenis leert ons dat er lange perioden van stabiliteit kunnen zijn, maar dat ze altijd eindigen.
Een goed begin is deze link Liberty quotes

zondag 22 mei 2011

Zondag 22-05-2011

Hi,

Een leuk iets om te doen als even niet omhanden hebt. Is even in je zoekmachine het volgende in te vullen "waarom zijn regeringen tegen afboeken Griekse schulden" even door zoeken en je komt diverse artikelen tegen.
Die allemaal leuk zijn om te lezen. Als voorbeeld http://www.trouw.nl/tr/nl/4324/Nieuws/article/detail/2429139/2011/05/15/Steun-of-straf-voor-Grieken.dhtml mocht je meer interessante artikelen vinden dan hoor ik dat graag.
 
De Amerikaanse oorlogsmachine heeft weer behoefte aan een flinke oorlog. Twee Iraniërs geven tegenover een rechtbank aan dat Teheran van de aanval wist en ook betrokken zou zijn.  http://sgtreport.com/2011/05/iran-accused-of-september-11-role/ laten we hopen dat het Amerikaanse volk er genoeg van heeft en dit keer niet mee wil doen. Het blijkt achteraf dat wel meer ook westerse landen wisten van een ophanden zijnde terreur aanval, dus volgens mij is daarmee al een deel ontkracht als bewijs voor betrokkenheid.
En er direct achteraan het volgende artikel http://www.zerohedge.com/article/us-iran-escalation-iran-arrests-30-us-spies-it-builds-venezuelan-missile-base-america-sends-. En nu door Iraans nieuws http://www.presstv.ir/detail/180745.html en een over de de nieuwe raket http://www.jpost.com/IranianThreat/News/Article.aspx?id=221654

 Voor de liefhebbers een link naar een bibliotheek met allemaal documenten die misschien wel interessant zijn http://www.traders-library.com/ . Ik heb de link ook in de zijbalk gezet. Als je iets leest dat je goed vind laat het me weten. Ik kan ook niet alles lezen...

Jullie zullen het natuurlijk al gelezen hebben maar IJsland heeft weer een mooie uitbarsting http://www.zerohedge.com/article/iceland-grimsvotn-volcano-has-erupted
http://www.zerohedge.com/article/grimsvotn-eruption-video


Hierrrrrr Dit allemaal heel goed lezen!!! De titel zegt niet echt waar het om gaat. We zullen hier snel meer van horen in een stad bij u in de buurt http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/europa/udo-ulfkotte/griechenland-athen-bereitet-armeeeinsatz-in-der-hauptstadt-vor.html. Alleen met de kleine legers in Noord Europa word dat natuurlijk een probleempje.....Voor een Nederlandstalige versie van het artikel http://xandernieuws.punt.nl/?id=631707&r=1&tbl_archief=& (Let wel reli site erg pro Israël maar wel vaak interessante nieuwtjes. Het is altijd goed om veel verschillende meningen te lezen).

Zo hier een echte zondagse link http://www.wilfriedrobert.be/ ik had gehoord dat als je kiespijn hebt je peterselie in je oor moet stoppen. En deze site geeft goede info over kruiden en het dus blijkbaar waar.

Ik ga nog even naar http://kingworldnews.com/kingworldnews/Broadcast/Broadcast.html luisteren dus groetjes en later misschien nog wel meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten