Je kunt maar beter niet verrast zijn!!

Je kunt maar beter niet verrast zijn!!
Geschiedenis is heel belangrijk. Jammer dat de interesse hierin zo laag is.
Wees voorbereid, de geschiedenis leert ons dat er lange perioden van stabiliteit kunnen zijn, maar dat ze altijd eindigen.
Een goed begin is deze link Liberty quotes

woensdag 20 april 2011

Let op Goud en Zilver!!!

NEWSFLASH

Langzaam aan begint ook bij de journalisten iets te kriebelen.
We zien op de financiële pagina's van de kranten steeds meer berichten over de goud en zilver prijs.
Zeker als er weer een record word gebroken.
Ook zien we steeds meer "aanbiedingen" zoals hier 5% korting op de premie voor Oostenrijks zilver munten
https://www.tov-hazel.com/1-oz-philharmoniker dat is leuk.
Je kunt wachten op de dip maar bedenkt wel dit is de DIP!! Dit gaat nog door zetten. Natuurlijk zullen er correcties zijn maar reken niet op grote dips. Een maand of twee terug is er in India 17 ton gevonden (de link stond nog in een van de nieuwsbrieven). Maar dit "extra" zilver was niet echt te zien op markt of in de prijs.
http://www.zerohedge.com/article/and-45 de "chairsatan" is "The Bernank" of te wel Chairman Ben Bernanke van de Amerikaanse FED. Door zijn toedoen is het allemaal in de versnelling gegaan.

http://www.zerohedge.com/article/eric-sprott-expect-gold-silver-ratio-hit-single-digits Als dit waar is dan moet je dus nu lekker veel zilver kopen. Let op uit de reacties eronder komt dit bericht: http://tfmetalsreport.blogspot.com/2011/04/wednesday-wow.html de Turd is altijd goed voor een voorspelling die tot nu toe eigenlijk altijd goed zijn. We kunnen dus komende week waarschijnlijk donderdag tot dinsdag nog een dip naar $42 verwachten dus misschien wel een goed instap moment. BTFD
Het zal vanaf nu alleen maar duurder worden en met de inflatie erbij moeten goud en zilver nog een heleboel inhalen. Je kunt nu nog goedkoop instappen.
Goud en zilver zijn altijd al gebruikt als geld of gewoon om vermogen de bewaren. Laat je niet door opvoeding of adviezen van de Nederlandse financiële instanties als AFM of DNB deze kans ontnemen!!!
Keer je spaarpot om en ga de stad in koop een zilveren munt of meer!! Heb je de financiële ruimte koop er 100!! Je kunt goud en zilver altijd weer verkopen kijk maar op de sites en kranten overal worden edelmetalen verhandeld. We zien het alleen nooit omdat we er niet op letten.

Succes

Later nog meer

Geen opmerkingen:

Een reactie posten