Je kunt maar beter niet verrast zijn!!

Je kunt maar beter niet verrast zijn!!
Geschiedenis is heel belangrijk. Jammer dat de interesse hierin zo laag is.
Wees voorbereid, de geschiedenis leert ons dat er lange perioden van stabiliteit kunnen zijn, maar dat ze altijd eindigen.
Een goed begin is deze link Liberty quotes

donderdag 19 mei 2011

Donderdag avond 19-05-2011

Hi,

Even over Soros en goud http://etfdb.com/2011/soros-sells-gold-etfs-bad-news-for-precious-metal-investors/

En nog een filmpje...(voor vanavond :-)) http://sgtreport.com/2011/05/why-gold-silver-full-movie-mike-maloney-tells-all/

Interview met Ron Paul (presidentskandidaat) http://sgtreport.com/2011/05/ron-paul-the-problem-is-corporatism-and-fiat-money-not-free-market-capitalism/ deze meneer is al heel wat jaartjes aan het vechten tegen de centrale banken. Er is ook een heleboel te vinden op utube over en van hem. Ik hoop dat hij het goed doet.

Kijk dit vind ik een veel betere kandidaat voor hoofd IMF http://www.handelsblatt.com/politik/international/frankreichs-finanzministerin-lagarde-soll-iwf-fuehren/4195418.html. Trichet hebben we lang genoeg gezien. Laat het maar eens een vrouw zijn.

Interview met Peter Schiff http://aucanary.blogspot.com/2011/05/peter-schiff-on-commodity-prices.html ook goed om even te bekijken.

En nu koopt Pakistan met Amerikaans geld lekker Chinese wapens http://www.zerohedge.com/article/step-aside-us-pakistans-new-best-friend-china-provide-karachi-50-new-jf-17-fighter-jets-expe

En zelfs vandaag met de beursgang van linkedin hebben we dit http://www.zerohedge.com/article/45-minutes-go-and-nyse-volume-lowest-year. Dit is al een tijdje aan de gang. De volumes zijn al heel lang onder het niveau van een jaar of twee terug.  En op zich is dat heel normaal dat je na een goeie crash minder handelaren hebt dus geen probleem maar het word steeds minder....ik had hier nog niet eerder over gepost maar er word regelmatig over de volumes geblogd ik zal er wat meer aandacht aan geven. Het laat zien dat ons mooie financiĆ«le systeem door de centrale banken is overgenomen. Kapitalisme zoals we dat in de jaren 50 en 60 hadden is helemaal dood. Als we echte kapitalisten waren hadden de meeste banken het in 2008 niet overleeft en waren we nu alweer 2 jaar bezig met een nieuwe opbouw fase en hadden we wellicht al veel betere vooruitzichten op dit moment.

Okay geen Lagarde als hoofd van het IMF http://www.zerohedge.com/article/lagarde-shoe-not-so-fast
die heeft zelf problemen...

En DSK mag uit de cel http://www.zerohedge.com/article/dsk-bail-granted

Welterusten

Geen opmerkingen:

Een reactie posten