Je kunt maar beter niet verrast zijn!!

Je kunt maar beter niet verrast zijn!!
Geschiedenis is heel belangrijk. Jammer dat de interesse hierin zo laag is.
Wees voorbereid, de geschiedenis leert ons dat er lange perioden van stabiliteit kunnen zijn, maar dat ze altijd eindigen.
Een goed begin is deze link Liberty quotes

maandag 16 mei 2011

Maandag avond 16-05-2011

Ja er komt een boel nieuws vandaag.

De dollar flikkert weer in elkaar.

En weer een leuke analyse http://www.theinternationalforecaster.com/International_Forecaster_Weekly/The_Financial_Powers_That_Be_Are_In_A_Trap_of_Their_Own_Making Tja ze hadden het kunnen zien aankomen. Er zijn er genoeg die dat wel hebben gedaan.

Iran gaat ook een flottielje sturen maar niet naar de Gaza strook maar naar Bahrein. http://af.reuters.com/article/energyOilNews/idAFHOS65135220110516 Kan nog gezellig worden...De Arabische lente....gaat waarschijnlijk een zeer donkere en koude Arabische herfst worden met veel bloed in het zand.

Hahahaha LOL hier hebben we de Jager weer http://rtl.nl/components/financien/rtlz/nieuws/2011/20/de-jager_griekse-herstructurering-geen-openbare-discussie-dowjones881467.xml ja we weten het wel...dat we niet mee mogen praten. Je zou maar al dat plebs mee laten lullen...zonder gedegen financiƫle opleiding...Die weten echt niet waar ze het over hebben. En dan hebben we het nog niet eens over de helikopterview en het out of the box denken...Ja hoor we zullen gewoon netjes afwachten tot dat jullie zelf inzien dat er gewoon niets aan te doen is als afboeken. Maar lees het stukje maar hij doet heel stoer en gaat er gewoon nog vanuit dat alles word terug betaald. Hahahahahaha nog meer LOL en een beetje ROTFLMAO Hahahahahahaha... sorry hoor...

IMF hoofd moet in de cel blijven http://www.bbc.co.uk/news/world-us-canada-13417712 geen borgtocht voor deze Bobo. Blijkbaar vluchtgevaar en waarschijnlijk hebben ze genoeg bewijs?

Deze link naar een stukje "must read" http://www.bullionbullscanada.com/index.php?option=com_content&view=article&id=18874:the-silver-take-down-anatomy-of-a-crime&catid=49:silver-commentary&Itemid=130 het geeft goed weer waarom een boel mensen er zeer gefrustreerd bijzitten op dit moment.
Dat je op het verkeerde moment koopt is nog tot daar en toe maar dat het laag blijft terwijl dat niet hoort is natuurlijk heel gek. Lees het stuk goed. Want hij waarschuwt ook voor confiscatie van zilver in de VS om de banken te redden.

Dit is ook niet normaal maar misschien wel heel interessant. http://news.yahoo.com/s/afp/20110516/bs_afp/iranoilopec_20110516072527

Nucleaire nieuws http://www.washingtonsblog.com/2011/05/japan-germany-and-china-turn-away-from.html

Er is nog veel meer maar voor vandaag kap ik er mee.

Groet JJ

Geen opmerkingen:

Een reactie posten