Je kunt maar beter niet verrast zijn!!

Je kunt maar beter niet verrast zijn!!
Geschiedenis is heel belangrijk. Jammer dat de interesse hierin zo laag is.
Wees voorbereid, de geschiedenis leert ons dat er lange perioden van stabiliteit kunnen zijn, maar dat ze altijd eindigen.
Een goed begin is deze link Liberty quotes

maandag 3 oktober 2011

Zondag

Hallo,

Lees Harvey met de weeksluiter van de COMEX goud en zilver beurs http://harveyorgan.blogspot.com/2011/10/stunning-oi-numbershuge-number-of-gold.html Ga ook even naar het gedeelte met het nieuws dat hij deelt. Onderaan staat een stuk over Utah waar een tijdje terug gouden en zilveren munten als wettig betaalmiddel in wet zijn vast gelegd. Zeer goed artikel en belangrijk!! Dit zal nog verder uitbreiden en

Een discussie met Roubini http://www.economicpolicyjournal.com/2011/10/roubini-attacks-austrian-economists.html

Ook hierover al links geplaatst. China gaat ook niet goed http://www.economicpolicyjournal.com/2011/10/coming-crash-of-chinese-economy-and.html En dan gaat China ook nog een probleem krijgen met hun afzet markten je ziet steeds meer berichten verschijnen dat ze daar nu al last van beginnen te krijgen. Export loopt terug en dat zie in de maandelijkse cijfers uit de VS en EU in de handelstekorten.  http://www.zerohedge.com/news/out-hard-landing-pan-and-crash-fire-are-things-about-get-even-worse-china

De Turd met nog een uitleg over wat hij doet en waarom. Ook dat het tijd word om nu echt te kiezen voor het volgen van het systeem en de regeringen met hun meesters de bankiers of je eigen logica volgen en het niet vertrouwen en je eigen weg kiezen http://www.tfmetalsreport.com/blog/2570/forging-ahead Ik sluit me aan bij de Turd maar met de kanttekening dat ik niet een daytrader ben zoals hij is. Ik raad ook iedereen af te handelen met opties, futures of aandelen. Ik doe alleen het echte spul en graag ook nog in eigen bezit. Dat het tijd zou zijn om te kiezen dat is heel moeilijk te zeggen. Ik ben er van overtuigd dat de bankiers alles in het werk zullen zetten om het fiat systeem zo lang als mogelijk is te handhaven. Zolang de regeringen berijd zijn om belasting geld op te offeren zal het instant blijven. Een Euro crash is op korte termijn wel mogelijk maar het zal op een of andere manier worden omgevormd tot een andere fiat in een hele andere form. Het echte wachten is op het moment dat de dollar omvalt en dat zal zeker pas na het omvallen van de Euro zijn. Tot die tijd lekker goud en zilver blijven kopen en je niet te veel van de prijs aantrekken. Maar probeer wel de dip te kopen LOL BTFD!! Als eenmaal de hegemonie van de dollar weg valt dan gaan we weer terug naar goud en zilver geld of tenminste gekoppeld aan goud.

Er zijn nog politici met ballen http://www.telegraaf.nl/dft/10656461/__Slowaaks__nee___dichterbij__.html?p=15,1 en gewoon durven zeggen waar het opstaat. En zo zie je maar dat een Eurocalypse zo maar kan komen. Hij zal wel worden omgekocht of zo of ze zullen net op tijd een meerderheid krijgen maar het kan echt elk moment weer knallen. Want hoe denk je dat de beleggers zullen reageren als deze verruiming niet word goed gekeurd? Kon wel eens een mooie klap worden de volgende dag LOL.
Griekenland gaat het dit jaar al niet halen http://rtl.nl/components/financien/rtlz/nieuws/2011/39/griekenland-bevestigt-missen-begrotingsdoelen.xml En ZeroHedge http://www.zerohedge.com/news/surprise-greece-will-miss-budget-deficit-targets-and-better-out-eurozone En om toch geld te krijgen van de Troika heeft het Griekse kabinet ingestemd met het ontslag van ambtenaren http://rtl.nl/components/financien/rtlz/nieuws/2011/39/grieks-kabinet-akkoord-met-ontslag-ambtenaren.xml nu maar zien of het ook lukt om ambtenaren te ontslaan. De Grieken staan voor een enorm dilemma, doorgaan met wat de banken willen of hun eigen weg kiezen. Al eerder hebben we ook artikelen geplaatst waarin ook het leger in Griekenland nog een rol zou kunnen spelen. Er zijn zo veel factoren die als aanleiding kunnen gelden voor het uiteenvallen van de Eurozone. En we moeten ook de geruchten niet vergeten van de afgelopen week over de Duitsers die alweer DMarken aan het bestellen zijn of nog oude vooraaden zouden hebben liggen uit de koude oorlog. Allemaal leuk en het maakt er allemaal niet simpeler op. Ook dit soort berichten is slecht voor de plannen van de Bankiers http://www.telegraaf.nl/dft/10656398/___Beter_af_buiten_EU___.html?p=16,1 blijkbaar zijn er een flink aantal politici nooit uitgenodigd op de Bilderberg vergaderringen. LOL

 De bankiers zijn intussen wel bezig de politie in New York om te kopen http://www.economicpolicyjournal.com/2011/10/proof-banksters-running-scared.html waarom ben ik nou niet verbaasd... En blijkbaar word het nu beloond om schulden te nemen http://www.zerohedge.com/news/100-debt-discharge-decision-greece-sets-troubling-precedent-greek-banks Misschien dat ik toch de strategie moet aanpassen die ik volg voor een goede overgang naar het nieuwe geld. Misschien toch een PLetje nemen zolang het nog kan..LOL nee nog maar even niet.
Een mooi overzicht van de afgelopen maand op de beurs http://rtl.nl/components/financien/rtlz/nieuws/2011/39/AEX-vr.xml    

Hier leuk financieel advies LOL "Rock Solid" http://sgtreport.com/2011/10/zimbabwe-investment-pyramid/

De Wall Street demonstraties tegen de centrale banken, als ze dit kunnen volhouden en het zich uitbreid dan zou dit nog wel eens heel interessant kunnen worden. http://www.washingtonsblog.com/2011/10/protesters-target-federal-reserve.html Maar wat de schrijver ook aanhaalt is dat de VS hierop is voorbereid. Er geld daar nog steeds een soort staat van beleg en iedereen kan zomaar onder het mom van terrorisme worden opgepakt. Ook heeft de VS allang concentratie kampen over het hele land staan, en dan zeggen jullie natuurlijk doe niet zo gek maar zoek zelf maar eens op FEMA camps.

En zoals elk weekeinde de interviews van de laatste week op KWN even luisteren http://kingworldnews.com/kingworldnews/Broadcast/Broadcast.html Met deze week als extraatje Martin Armstrong!

En voor mijn lezers uit Belgiƫ zorg dat je vannacht nog wat geld van je Dexia rekening afhaald...http://www.zerohedge.com/news/dexia-nationalization-imminent

Tot later

Geen opmerkingen:

Een reactie posten