Je kunt maar beter niet verrast zijn!!

Je kunt maar beter niet verrast zijn!!
Geschiedenis is heel belangrijk. Jammer dat de interesse hierin zo laag is.
Wees voorbereid, de geschiedenis leert ons dat er lange perioden van stabiliteit kunnen zijn, maar dat ze altijd eindigen.
Een goed begin is deze link Liberty quotes

zondag 19 juni 2011

Zondag middag SPECIAL "MUST READ"

Hallo,

Hier een artikel van Allan Greenspan. MUST READ!! Ook al is het in het engels probeer het even helemaal te lezen. Het is niet een heel moeilijk artikel en ook niet zo lang. Neem de tijd en er gaat en wereld voor je open en het huidige systeem van centrale banken word wat duidelijker voor je. Het artikel is een hele goede uitleg over wat het verschil is tussen het huidige monetaire systeem en een systeem van goud en zilver. Vooral dat het door Greenspan is geschreven maakt het natuurlijk nog leuker. Ik had hier al eerder artikelen over geplaatst en ik wist dat hij deze artikelen had geschreven maar ik had nog niet eerder een goede link naar een van zijn artikelen gevonden. Dus bij deze.
http://www.24hgold.com/english/news-gold-silver-Gold-and-Economic-Freedom-%201966%20.aspx?langue=en&article=487481552F8350
De vele blogs en commentaren op het internet, de vele beschuldigingen dat we belazerd worden door de bankiers en politiek is dus zelfs volgens Greenspan waar. Onze welvaart word ons ontnomen door de elite.
Koop goud en zilver!! Wij willen af van het huidige monetaire systeem waar het volk niet meer kan sparen en zelf voor zijn oude dag kan voorzien. Al het geld wat je in pensioen fondsen stopt, al het geld dat je op je rekening hebt staan zal alleen maar minder waard worden. Laat je niet pakken door de bankiers. De opleidingen die heden ten dagen economen opleiden zijn fout. Gesponsord door een corrupt systeem waarin alleen maar het kleine groepje van de echte elite de grote winsten maakt en het volk beroofd van een goede mogelijkheid om te sparen voor een oude dag.

  Het kan echt anders!!!

Tot later.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten