Je kunt maar beter niet verrast zijn!!

Je kunt maar beter niet verrast zijn!!
Geschiedenis is heel belangrijk. Jammer dat de interesse hierin zo laag is.
Wees voorbereid, de geschiedenis leert ons dat er lange perioden van stabiliteit kunnen zijn, maar dat ze altijd eindigen.
Een goed begin is deze link Liberty quotes

zondag 19 juni 2011

Zondag

Hallo,

Zo eindelijk een blog van een Griek gevonden. Hij geeft met een aantal grafieken aan hoe het werkelijk zit met de pensioenleeftijd, en andere geruchten rond de luie Grieken. Ik had dit ook al een keer ergens anders gelezen maar toen hield ik nog geen blog bij. http://sturdyblog.wordpress.com/2011/06/18/democracy-vs-mythology-the-battle-in-syntagma-square/ verder is het een goed geschreven blog en de vergelijking met de Duitse invasie van 1939 word opeens heel duidelijk. Als je dit artikel leest dan houden de Grieken zich nog rustig en kan het dus nog wel wat erger worden. Het is een trots volk die zich niet zo makkelijk tot slaaf van de banken zullen laten maken. Echt een must read!!

Oooo snel actie!! De oceanen verzuren!! http://climategate.nl/2011/06/19/verdwijnende-nemo-oceaanverzuring-verslapt-de-peer-review/ Hahahaha LOL.

Aandelen in mijnbouw misschien wel heel interessant...http://dollarcollapse.com/gold/youre-not-imaginging-it-the-gold-miners-are-tanking/

Weer een mooi artikel van Charles over de corruptie in China. http://www.oftwominds.com/blogjune11/is-2011-1979-6-11.html ook gaat hij in op wat geschiedenis en toekomst.

Voor diegene die zelf willen beginnen met een bedrijfje hier wat tips http://nat.org/blog/2011/06/instant-company/

Laatste complete nucleaire update http://www.washingtonsblog.com/2011/06/global-nuclear-update.html staat ook op de nucleaire pagina.

Nog een leuk lijstje http://www.zerohedge.com/article/debunking-some-myths-about-greek-cds-contagion-threat en uitleg over CDS

Afwachten nu wat er in Europa word besloten vandaag ten aanzien van Griekenland. Ik zal jullie proberen helemaal op te hoogte te houden.

Tot later.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten